Sidor

onsdag 31 januari 2024

Gråväder..

Det är den tiden nu, när tillvaron är grå. Snön är borta, för den här gången. Regn och blåst avlöser varandra. Det är blekingsk vinter! Resten av veckan ska det blåsa kulingvindar och regnväder ska dra förbi. Så trots att det blåste en del idag, fick det bli ett #kallbad! 
Isen har dragit sig lite längre ut från stranden. Den är betydligt tunnare nu, så kanske badviken blir isfri, när veckan är slut?
Hade sällskap av maken och hundarna idag. Vattentemperaturen är någonstans mellan 0.5° och 1°.  Idag är det hela 5° i luften, men vinden är kall.
Så här såg istäcket ut igår! Så det har hänt en hel del på ett dygn! 
För övrigt händer det inte så mycket. Mer än att det har stickats en hel del.....
Ärmarna växer, på min islandströja.  Sockorna med mönsterstickning likaså.
Jag bestämde mig för att fortsätta med mönsterstickningen - men något modifierat. Det blir bara första halvan av mönstret. Det ser ut som ett hjärtan. 
Snart är det dags för hälen.
TV-stickningen växer den också. Bild kommer vid annat tillfälle.
Efter badet idag, var det dags för veckohandling. LIDL fick ett besök. Efter förra veckans storhandling,  var det inte mycket som behövdes. Skönt det kan bli billigt ibland!
På söndag är det dags att fira ett barnbarn igen! Jacob fyller 16år, den 7/2. Till hösten är det dags för honom att börja gymnasiet! Jisses, vad tiden rinner iväg!

Jamen det får väl vara allt för den här gången. Ha de'!

Siv

Inga kommentarer: