tisdag 1 mars 2011

1 MARS.

Ja, då var vi inte längre några villaägare! I dag tog den nya familjen över vårt hus. Känns konstigt, men ändå bra. Nu hoppas vi att de ska trivas lika bra som vi har gjort. Lycka till i nya boeendet önskar vi er.

Det har varit riktigt gott vårväder idag. Efter bankbesöket och lunch med mannen, blev det lite garnshoping! Ja inte för att jag behöver mer garn.......Men det blev lite mer Regiagarn, så jag kan få ett par enfärgade sockor och så blev det garn till barnsockor, bara för att det var så billigt! Jag handlade även strumpstickor, men det blev fel storlek. Lyckades handla den jag redan har!! Ja, ja, jag ska ha det på en lapp nästa gång!


Dessutom har mannen varit och handlat garn för han vill ha ett par sockor stickade åt sig! Bra initiativ tycker jag! Så jag får väl börja med dem ganska omgående.


Har faktiskt invigt balkongen idag! Hittade en solig hörna att sitta i en stund när jag kom hem från shopingen. Men det blev inte så långvarigt, för vi har inga möbler där ännu. Så det blev till att sitta på en pall och sticka några varv på en mössa. Men bara känslan av att sitta ute i solen efter denna långa vinter..........Underbart!

Ja, nu är det väl lika bra att jag tar itu med mina projekt, så garnlagret minskar!

På återseende!
4 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Tänk att ni haft så fint väder i Blekinge idag, men i morgon har de lovat sol i Småland.
Man njuter varje dag som solen visar sig.
Och inte blir du sysslolös heller, nya stickor och nytt garn, bäst du börjar med mannens strumpor först.
Kram!

Eva Hudin sa...

Tänk att du kunde sitta ute en stund, och sticka. Det längtar jag verkligen efter. Jag tycker jag hört något om riktigt fint väder framöver, eller jag kanske bara drömde...

skapa och inreda sa...

Man kan aldrig få för mycket garn :)
Snart kommer våren och värmen så vi kan sitta ute och njuta.
ha en trevlig dag.
Annika

Hedvig sa...

Garnshopping är ju alltid lika trevligt! :)