söndag 20 mars 2011

Skogspromenad.

Så här härligt hade vi det på promenaden idag!

Det gäller att välja med omsorg, var man ska pausa. I skogen var det varmt och gott, så vi bestämde att balkongen skulle invigas med lunchfika när vi kom hem.

 Jodå, det gick att sitta en stund, men det blev fort lite småkallt, när man satt stilla. Det är nog inte riktigt dags för "balkongfika" ännu! Trots att det är VÅRDAGJÄMNING i morron!

Jag är allt lite sugen på vårlökar i en kruka på balkongen. Det är bara det, att jag har ingen aning var mina krukor hamnade i flytten! I förrådet någonstans, men där är "Dantes inferno". Så där måste röjas och sorteras för att kunna hitta något! Fast å andra sidan kan jag ju köpa nya krukor, när de gamla inte går att hitta, eller??
Fick ett extrauppdrag från rasklubben, som ska vara färdigt till 1 april. Trodde jag var färdig med allt arbetet, så nu är det tämligen svårt att motivera sig att komma igång. Det är minst en hel dags arbete, om jag är på hugget. Jag får se om jag är det i morron, för i dag är jag det inte!

Sockstickningen går framåt. Jag har börjat på hälen och stickar den förstärkt. Förhoppningsvis håller den längre, men framför allt tycker jag det blir snyggt!

Resten av dagen ska ägnas åt sockstickning. Nu ska de bli klara!

Passa på och njut av solen medan den är framme!2 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Det är så underbart ljuvligt att få njuta av den första vårvärmen, man vill bara vara ute hela dagarna.
Hoppas du hittar dina krukor?
Kram!

Eva Hudin sa...

Ta kort på svarta lurviga valpar är inte lätt. Dina är mer bildvänliga. Idag är det vår i luften. Skatan flyger med pinnar till sitt bo. Sångsvanarna sträcker över huset. Lökarna poppar upp, hos grannen. Här kan man tro att det bor mullvadar. Kanske kan jag hitta mig en plats i solen för en fikastund.