onsdag 9 mars 2011

IS.......

Idag gick vi på spaning efter våren! Jag, den obotlige optimisten, trodde att den var runt hörnet!?  Men hallå!! Där fanns bara vinter! Vi följde ån mot viken och badplatsen och spanade ut över havet: IS, så långt ögat kunde se.

Eländes, elände! I lokaltidningen stod det att nån hittat blåsippor nånstans i mitten av Blekinge. Jag letade på de ställen där de brukar vara tidiga. Men inte ett blad ännu mindre en knopp! SUCK! Våren är längre bort än jag trodde!
Då kanske min tråksjal kan komma till användning. Har kommit en bra bit på väg och fick plocka fram en längre kabel till mina KnitPro, för att få lite bättre flyt på sticket.
Mjuk och skön känns den, men den är trist i färgen och trist att sticka! Undra varför jag köpte det här garnet?? Den får fortsätta att åka med till jobbet, så kanske den blir färdig nån gång.

Snart börjar agilityträningen igen! Jippi!! Den 23 mars blir det "uppkörning", för att få gå fortsättningskursen! Hoppas Winnie kommer ihåg vad hon lärde sig i höstas?? Annars blir det till att gå om nybörjarkursen! Och det vill vi inte!
Qeylah och jag kommer att fortsätta med tävlingsgänget på tisdagarna. Och jag har redan börjat titta på vilka tävlingar här i närheten, som vi kan åka på. Ska bli så kul att komma igång igen. Bara det ville bli liiite varmare!? I alla fall så testade vi skogsagility idag på vår vårspaning! Hoppa upp på stenar var väl ingenting, tyckte agilitytjejerna. Men gammel-Line stod med alla fyra tassarna på marken och undrade vad det var för trams de höll på med.


Ja, så var jag på jobbet och semesterplanerade i eftermiddag. Och ja, det blir semester i år också! PUH!
På hemvägen blev det handlat semlor! Kvällen är räddad. Nu blir det sockstickning, hyrfilm, te och semlor.

Ha en skön onsdagskväll!

3 kommentarer:

Ulis sa...

Vi kommer säkert att ses på många tävlingar framöver. Glöm inte att ta med stickningen. Perfekt sysselsättning mellan loppen. :)

Eva Hudin sa...

Agility verkar vara bra även för hundägare, som motion. Jag provade med min irländska setter, men hon var bara såååå uttråkad. Ja, nu vill vi ha värme och ingen blåst med is i.

Marie sa...

Hej
Vi längtar också till att agilityträningen ska börjar. Har anmält mig till Kalmar den 17/4 och Växjö 6/6. Vi kör lite rallyträning på lördag kl 10 om du är sugen.
Marie och Merlin