tisdag 22 mars 2011

Denna dagen....

....ett liv! Var det inte så farbror Melker, på Saltkråkan, sa?? Ja, vem kan annat än hålla med en sån här härlig vårdag!
Stickcafé på förmiddagen, med gott sällskap och fin fika. Lunchpromenad med hundarna, i ljuvligt vårväder. Ån är isfri, så nu finns det hopp om varmare tider.  Och jag konstaterade att gräset är inte grönare på andra sidan ån.....där är bara en massa gäss!! (Tyvär inte så bra bild när man zoomar med mobilen.)
 Hemkommen konstaterde jag att det definitivt var balkongfika som gällde! Varmt och gott, i dubbel bemärkelse var det.
Undra om det är säsongens sista semla?

Även hundarna njöt av solvärmen i eftermiddag.


På vägen till bilen efter stickcaféet, passerade vi Torget. Ja, naturligtvis var jag tvungen att handla lite vårblommor. De två stora krukorna har jag på balkongen, och de behövde minsann lite ny fägring.
Så var det där med jord också!! Julrosen kom i alla fall ner i kruka, med jord, men minipåskliljorna får vänta. Det behövs nog nåt litet mer i lökväg att fylla ut den stora krukan med.....Jag får väl ta cykeln till handelsträdgården som vi har i utkanten av byn. Motionen kan nog behövas efter fikat tidigare i eftermiddag!?

Mannens sockor är numera ett FO! De gick ovanligt fort att sticka och garnet (150g) räckte precis! Bra garn (och bra pris)  att sticka sockor i, 7Bröder, inhandlat på Rusta för ca 60kr/150g.
Nu får jag planera något nytt "enklare" sticke att ha med till jobbet och till lördagens bussresa till Symässan i Malmö!

Sen får jag se om jag avslutar dagen med säsongens första Agilityträning i kväll? Det hade varit guldkant på en riktigt fin dag!

Hoppas att ni också haft en bra dag!

På återseende

3 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Vilken dag du haft. Det har varit underbart vårväder idag, tänk vilken energi man får då man hinner hur mycket som helst.
Kram!

Majsan sa...

Vi gick en runda på slingan. Var så varmt att jag fick knäppa upp jackan =) Semla o fika på balkongen ser inte fel ut!
Ses på lördag!

Ulis sa...

Vi syns kanske i Malmö på lördag. Ska dit med svägerska och svärmor. Har lovat mig själv att inte handla för mycket. Ska ta ut en bestämd summa och inte ta med kortet tror jag. Är också sugen på att träna agility ute nu.
Ha det bra, Ulrika