tisdag 29 mars 2011

Frusen...

....är bara förnamnet på hur jag kännt mig idag! Trots brasa i öppna spisen, idag på stickcaféet, var där svinkallt!! Värmen måste ha varit avstängd! Men vi var ett tappert gäng som kämpade med kalla stickor och stela fingrar, och mycket varmt i kopparna att värma händerna på. Det är inte lätt att få upp kroppstemperaturen efter att ha blivit så genomfrusen....Men ett säkert kort, för att bli snabbt varm, är att ta alla hundarna med i sängen och hoppas att de vill ligga riktigt nära.......Mysigt.

Det har inte blivit så mycket stickat sista veckan. Har inte haft lust eller ork. Däremot har extraarbetet för rasklubben blivit klart, skönt. NU är jag helt klar med allt sån't arbete!

Mitt hemliga projekt, börjar närma sig slutet:


En liten bit på nummer två kvar att sticka, sen lite broderi på det! Är ingen fena på att brodera, så jag får se om det blir nån bild på de färdiga objekten?? I vilket fall som helst, hoppas jag att tjejerna inte är så nogräknade med resultatet! De här hemlisarna har varit perfekta att ha med till jobbet. När de är klara måste jag hitta något nytt "jobbsticke". Det får väl bli ett par sockor, om jag inte kommer på något annat....

Nu väntar två nattpass, igen! Den här sista ledigheten vet jag inte vart den tog vägen?? Men, va'då! Jag är ju snart ledig igen...

Håll ut i vinterkylan! Våren ÄR på gång, även om den stannat upp en stund!

På återseende.

5 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Hej
Så trist med er katt, de är tur att ni har att göra, både med hund och med överaskningar.
Mössorna är så söta.
Ha de gott.
Eva

Skaparglädje sa...

Usch...det är så obehagligt att gå och frysa. Hoppas att hundarna kunde värma dig.
Kram!

Majsan sa...

Ja, fy för attan....jag har inte tagit värme på hela dagen! Inte ens en varm dusch hjälpte.
kram o natti ;)

Eva Hudin sa...

Att vara frusen är ingen höjdare, och det har man ju varit den här vintern. Ja, djuren värmer på många sätt. Disa är inte mycket för att ligga i sängen, men katterna älskar det och det gillar jag skarpt. Jag tror jag förstår vad det ska bli av dom roliga mössorna, men jag kan inte komma på namnet.

Lisa lagom sa...

Hej! Har just hittat till ditt krypin. Stickning och hundar är en bra kombination. Jag så förtjust i båda. Har en retriverblandis på snart 8 månader så det är full fart! Och alltid är det ju nått stickprojekt på G. Ser fram emot en ny bekantskap. med dej stickningen och hundarna!