måndag 28 februari 2011

Klar....

....är jag med F's mössa! Den blev faktiskt ganska söt. Hoppas att tösen blir nöjd.
Mina andra stickprojekt går också framåt. Men inte går det fort.....Tråksjalen har bara legat i jobbväskan och åkt fram och tillbaka, utan att det blivit stickat något! Men i natt blev det ett par varv och första nystanet är nästan slut. Nu har jag bara ett nystan till att sticka upp!
Flättröjan blev det stickat på i helgen. Mellan hundpromenader och brödbak! (Bakade ett gott potatisbröd med skållat dinkelmjöl.)  Sakta men säkert växer flätmönstret fram och jag fortsätter nog ett tag till. Jag gillar garnet och vill gärna ha en en flättröja!

I morron fyller vår yngste år! Grattis på 29-årsdagen! 

Året när han föddes var en riktigt vargavinter! När vi kom hem från BB, gick vi långpromenad på isen mellan öarna i Karlskrona innerskärgård! En vecka in i mars! Vi har foton från den promenaden, annars hade jag nog inte kommit ihåg!
Så håll ut! Våren är inte lika långt borta i år?!


Ha en go' måndagskväll!
På återseende

3 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Lika flitig med dina handarbeten som vanligt.
Blir det födelsedagsfika i morgon då.

Majsan sa...

Här finns ett nystan över, om du skulle vilja sticka mer i alpacka ;) Sjalen ser jättefin ut!
Tack för goa bullar och trevligt sällskap i fredags och tack för smarrig Jansson idag.... den satt som en smäck =)
Var och hämtade finfint garn. Fyra härvor av varje färg. Jättehärliga färger! Kan användas både till stickning och vävning, så jag får se vad det blir.
Hälsa A och gratta i morgon!

Eva Hudin sa...

Mössan är jättesöt, som en smällkaramell! Tråk-sticken har man ju alltid, men ibland blir de riktigt bra när de väl är färdiga. Igår kväll började jag virka på något som kanske skulle bli en korg, men det får nog bli en mössa. En mössa till! Och garnet räcker även till en korg eller flera. Nu när babsarna får sova i samma rum som jag är de tysta på nätterna, i alla fall nästan. Och så jobbar jag ju förmiddagar och kan sova eftermiddagar. Jag njuter vareviga stund för de är så söööta!