onsdag 23 februari 2011

Bokrean....

...fick besök av mig idag på morgonen! Åkte direkt efter jobbet in till Bokia . Plockade ihop de böcker jag skulle ha, rusade tillbaka till bussstationen och hade sån flax att "min" buss var på gång! Hemma ca 40 min senare än om jag åkt hem direkt från jobbet. Snacka om flyt! Lagom att sitta på bussen och varva ner, nöjd med att jag hittade de böcker som jag ville ha. Sov gott och länge idag. Säkert för att jag var nöjd med mitt köp.
Väntar även på ett par böcker från Bokus-rean. Har jag tur dyker de upp i slutet på veckan.
Kallt och soligt var det på seneftermiddagen när vi gick ut, hundarna och jag. Typiskt att sova bort en sån fin vinterdag! Men har jag tur blir det fint väder i morron också och då blir det en lång promenad med M och labbarna. Det ser vi fram emot.

På återseende

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du är då en toka, som åker på bokrea när du har jobbat en hel natt! =)... ser i alla fall ut som om du hittade jättebra böcker!
Vi ser också fram emot långpromenad i morgon!

Skaparglädje sa...

Nu ser jag vilka som är dina intressen.
Växter, stickning och brödbak. Kul att du hittade de böckerna du ville ha.
Jag ska försöka hitta något på fredag när jag ska till Växjö. Finns väl alltid någon spännande deckare kvar.

Eva Hudin sa...

Nu får jag också lust att besöka bokrean, för med tiden kommer ögonen fungera igen. Och nu har fem av valparna forcerat grinden och traskar runt på min "persiska matta". Det är nog nu det börjar bli stökigt med de små, även om charmen bara tilltar. Här skiner solen, jag hoppas den även gör det på din sida.