tisdag 22 februari 2011

Snö, igen!

Det brukar alltid komma snö på sportlovet, så det är inget att förvånas över.
Den ende som uppskattar det är Winnie! Hon var precis galen ute! Vilket gjorde att det blev något kompliserat att gå med tre hundar i koppel. Dessutom är ju alla isfläcka snötäckta! Så det blev ett steg fram och två bakåt. Jag siktade in mig på ett fält, så hon kunde få springa av sig. Och det gjorde hon. Efter det gick det bra att gå normalt. PUH!
Några varv på F's mössa blev det i natt. Men mest satt vi och dreglade i  tidningen Hembakat! Där fanns recept på många godsaker....kakor och bröd, ja allt möjligt. Vill gärna testa matbröden som var där i. Får se om inspirationen för brödbak infinner sig snart? 
En natt till att jobba! Men jag missar början på BOKREAN! Det är en del böcker jag är intresserad av, men de finns väl inte kvar när en annan har vaknat och kommit in till Bokia på sena eftermiddagen! Man kanske ska åka från jobbet på morronen direkt till rean? Nej, det är nog ingen bra idé. Då kommer jag ju aldrig i säng....för på bokrea kan man gå lääääänge. Ja, jag får se hur det blir med den rean......

På återseende, och ta det försiktigt i halkan!

1 kommentar:

Skaparglädje sa...

Ja, just det, bokrean börjar i veckan. Ja, då brukar det bli en hög med böcker som följer med hem.
Här har också snöat idag. Vi hann precis gå en långpromenad med hunden innan det värsta snöfallet kom, det blåste kallt men var ändå skönt att få komma ut.
Kram!