torsdag 10 februari 2011

Tillbaka!

Från kaos till organiserad oordning. Ja så har till varon varit några dagar! Jag ska inte flytta på lääääänge!
Sista flyttlasset gick i söndags, med soffor, säng ock köksmöbler. Jisses vad lägenheten blev full! Vi packade det sista från skåp och lådor när jag sovit klart på lördagen. Det var mer än jag trodde! Hur mycket kan det få plats i skåpen egentligen? Trots att vi rensat mycket innan det packades, blev det till att rensa ytterligare en gång när det packades upp, för jag insåg att det aldrig skulle få plats. Undra hur mycket som jag slängt för mycket? Ja, det får tiden utvisa.
Men nåt som inte blev rensat bland var mina orkidéer! Alla fick plats! Har även lite olika proslinsblommor (Hoya), som är perfekta för en som inte kommer ihåg det där med daglig vattning. Även de klarar ökentorka! Nu känns det som vi har fått allt där det ska vara. Arbetsrummet blev klart i går och äntligen kan jag sitta ner och flumma runt på nätet. Sån lyx har det inte funnits tid eller ork tid på en hel vecka! Bara lite sticke blev det i tisdags när M drog iväg mig till stickcaféet. Ska sanningen fram var jag inte svårövertalad. A's rosa/lila tröja ska bara sys ihop och stickas krage på, så det fick bli ett nytt projekt att ta med. En rätstickad sjal i alpacka bouclé. Hopplöst svårstickat garn, men lagom att ha med, så man kan prata samtidigt.
A's lillebror har fyllt 3 år i veckan, så det blir kalas på lördag.Ska försöka få den färdig till dess. Men det är lite ont om tid, eftersom jag har en jobbnatt kvar och sen är det bara fredagkväll att färdigställa på?Ja, vi får se hur det går.
Så här såg det ut härom dagen, när jag var ute med hundarna. Riktigt härligt vårväder och full fart på vattnet i ån.
Det är tur att vi har hundarna, så jag har fått lite pauser i allt iordningställande. Frisk luft och en promenad, så har jag fått ny energi att fortsätta. Hundarna hittade en ny plats i solen när vi kom hem. Även Alliz njuter av solvärmen.
.Nu blir det lite vila med Bokreans katalog innan det är dags att åka till jobbet. Har ju lite plats i bokhyllorna som behöver fyllas ut.....

På återseende.

3 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Du menar väl inte att du redan fått ordning på allt i lägenheten, packat upp alla lådor osv. I så fall tycker jag du varit jätteduktig.

Snygg tröja du stickat, det är roligt att sticka patentstickning.

Visst är det ljuvligt att komma ut en stund varje dag, och ett par dagar har det varit sol och lite vårväder, men idag kom snön tillbaka.
Kram!

nattstickan sa...

Ja jag förbereder mej inför flytten med att ta ett varv runt i huset då och då för att se vad jag kan slänga.Idag har det varit bokhyllorna som har varit utsatta. Det blev en hel kasse med böcker som ska iväg. En bra dag har jag kunnat slänga något.

Eva Hudin sa...

Undrade var du var... Men förstod att flytten kräver sin tid. Jag har själv flyttat ett par gånger inom loppet av två år och jag säger detsamma, ska inte flytta på länge. Dina hundar verkar vara en riktiga njutare!
Här är det full rulle. Och nu börjar de bli så där söta, och livliga, så man tror man smäller av varje gång man tittar på dom.