onsdag 23 januari 2013

Visst blir man sugen??

mer information finns här
Kollade genast in datumen mot mitt schema! Och så sket det sig med en gång! Naturligtvis är den min jobbhelg. Det är ju inte så svårt att pricka in mina jobbhelger, för de är ju tre på raken. På programmet finns ju "grunderna i tvåändsstickning", som jag vill lära mig! Och med "bara" drygt 21 mil att köra, är det ju överkomlig resväg. Ja,ja, det blir kanske fler tillfällen här i södra Svea Rike?

Tackar för tipsen på mitt förra inlägg. Jag ska försöka sy över sömmarna till Gina's overall, med fleese. Helt klart värt ett försök. Men jag misstänker att det inte blir lätt, då insidan är som på en "vindstopper" och sömmarna är "svetsade", eftersom overallen ska vara "vattentät" också. Återkommer i ärendet.

Koftan ökar med ett par varv varje dag! Det är fortfarande lååånga varv, med över 300 maskor! Men för varje minskningsvarv, blir det 10 maskor mindre. Så jag jobbar på. Den SKA bli färdig!

Snart blir det hundpromenad, men temperaturen behöver bli någon grad varmare, så våra fyrbenta vänner slipper bli så frusna om tassarna!
Ha de' gott!

2 kommentarer:

Eva Hudin sa...

Det är lite pilligt till att börja med, men när man väl hittat ett bra sätt att hålla ordning på garntrådarna som ibland ska var över ibland under känns det överkomligt. Lycka till! Kanske ska åka till Hörby och bekanta mig med Zipi.
http://www.blocket.se/helsingborg/Ljuvlig_kastrerad_hane_44962809.htm?ca=20&w=2

nattugglan sa...

Det är skit då det nästan jämnt ska krocka med jobb då man skulle så gärna åka på kurs...Men tvåändsstickning kan du nog lära dej tex från netet...det är "bara" att sno trådarna om varandra på baksidan...oj va det lät enkelt..Jag har oxå tröjor som borde bli klara.. men börjar alltid på nått annat--suck.