måndag 28 januari 2013

Nu är vi där igen!

I det typiska vintervädret för oss i södra delen av vårt avlånga land! Grått och slaskigt! Flera plusgrader och tö! Sent i går kväll kom det ett par centimeter med blöt snö, bara för att se till att det blev ännu mer slask!
Trots det blev det en go' runda med M och " blondinerna" idag!
Det finns inget som kan stoppa dessa två från att "dra repor" i snön! Ja, det var ju mer som slask än den frusna varianten snö.
Gina fick testa regnoverallen från mitt Traderaköp. Men jag tog ingen risk att få skav idag, så det blev en fleezeoverall under. Funkade kanon, eftersom regnoverallen är i ett tunt tyg.

Kan väl inte påstå att mina två hundar tyckte att det var någon "höjdare" att vara ute i det här trista vädret. Men sovit gott har de gjort i eftermiddag!
Lite stickat har det också blivit. Jag har börjat på mudd nummer två! Kunde bara konstatera att jag inte läst mönstret ordentligt när jag gjorde mudd nummer ett! Så det blir ju till att sticka två:an lika som ett:an. Hade väl lite bråttom när jag började.....
Lite ljudbok och mera stickning står på programet för kvällen!

På återseende.

2 kommentarer:

Eva Hudin sa...

Det är inte alla hundar som gillar slask och blask, men labbar gillar väl allt!
Jag gjorde som du sa, gick en lång och rask tur med stavarna - och kände mig genast lite bättre. Tack för det goda rådet :-)
Trevlig Kväll på Dig och de Dina
önskar
Eva

Skaparglädje sa...

Slasket är inget roligt...och halt och moddigt blir det på vägarna.
Även jag har varit ute och gått en stund idag, utan hund...men med broddar.
Kram!