onsdag 2 januari 2013

Nytt År!

Det nya året började med ett riktigt gråtrist väder. Ja, inte blev jag förvånad. Det är ju så här vädret varit sista tiden. Vad gör man då en sådan där trist Nyårsdag?? Vi åkte till dottern och brände en ryslig massa kalorier och minst lika mycket ris!!

Regnet hängde i luften hela tiden, men det var först när vi åkte hemåt, efter 5 timmars slit, som det började regna. Om vi var trötta??? Det var bara förordet. Men samtidigt känns det ganska skönt att få göra "riktigt kroppsarbete". Något stickande blev det inte på kvällen. Det blev lite mat och ett korsord, sen tidig nattning. Vi är inte så tuffa efter kroppsarbete, mannen och jag.
Med det nya året börjar även ett "nytt" liv. Dvs, jag ska ha mannen hemma på heltid! Det blir naturligtvis en "inskolningstid". Men som jag sagt tidigare, så tycker jag det ska bli bra att ha honom drällandes hemma.
Efter gårdagens slit, har vi haft vilodag idag. Endast en hundpromenad och en vända till Konsum, har det blivit.


Efter allt regnande och snösmältningen är det högt vatten i ån. Strömt blir det ju också, när allt vattnet ska ut mot havet. Träden får sig en riktig "rotblöta".På garnfronten minskar det inte!! Vem hade trott det?? Har bara så där, beställt hem "lite" Kampes Lovikkagarn, Tyckte det var så kul att sticka Lovikkavantar....
Så nu ska det det bli mera vantstickning. De passar också bra att ha med till jobbet. Lagom enkelt att sticka, på natten.
Hur det går med den randiga följetongen (koftan)?? Jo tack, det går framåt! Första ärmen är i det närmaste klar. Sen ska det stickas en till. Det finns hopp, om en färdig kofta!!
I kväll väntar ännu en "enkelnatt". Årets första jobbnatt. Till helgen blir allt som vanligt igen, då är alla byten runt jul/nyår avklarade.

På återseende!!

1 kommentar:

Lobben sa...

Vad nöjd man känner sig efter en sådan dag.
Gott Nytt ÅR