fredag 25 januari 2013

Lite av varje.

Idag är jag och min kropp trötta!
Första jobbnatten var intensiv och trots att jag sov länge när jag kom hem, kändes kroppen trött, när det var dags för natt nummer två. Tur att tvåan blev betydligt lugnare. Men sova var det lite si och så med idag. I bland är det bara svårt att sova ut på dagtid. Det får väl bli en tidig "nattning" i kväll.
Steg ur sängen redan vid 12.30 och åt lunch med mannen. Sen tog vi en promenad med hundarna i solskenet. Kallt om näsan var det. Men termometern visade bara 5-6 minusgrader när vi gick hemifrån. I morse när jag körde från jobbet var det minus sjutton grader! Det var så KALLT!!
Mildare luft är på väg in, men jag hoppas att vi får behålla vintern ett tag till! Runt en fem minusgrader och med solsken är det ju perfekt vinterväder!
Denna veckan har det inte blivit någon promenad med M och "blondinerna"! Det saknar vi. Hoppas vi kan ta igen det nästa vecka!!
Stickat har det däremot blivit! Några varv då och då på koftan. Maskantalet minskar med 10 maskor för varje minskning på oket, så varven blir ju lite kortare, men fortfarande är det långa varv.

Lite stickat på Abra Alba-pulsvärmare blev det i natt. Så den första är klar, sånär som på en "tumme". Vill inte bara ha ett "hål" för tummen, utan kommer att sticka en halv tumme i stället. Stickar i dubbelt alpacka från Indiecita och det känns varmt och mjukt när jag provat! En mössa har också blivit klar! En enkel sak typ "Åremössan", stickad i "Natur Uld" från Hjertegarn. Den har varit med på jobbet några nätter. Perfekt jobbsticke! Får ta och fota i morron..... om jag kommer ihåg det?!

Önskar er en fin början på helgen!
På återseende.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi hoppas också på en lång härlig promenad nästa vecka! Träffade Bozie (stavningen?) idag när vi var ute =)
Önskar er en riktigt skön helg!