tisdag 27 september 2011

Garninventering!

Ja, det hade jag härom dagen, igen! Nu har jag varit på Citygross och inhandlat två stora genomskinliga plastlådor med lock. Tänkte en till akrylgarn och en till ullgarn. Tanken var ju god! Men jag hade ju mer garn än jag trodde! Så mina fina korgar, fick också innehålla lite garn. Vill ju egentligen ha korgarna framme....
Men allt är nu förpassat till klädkammaren! Eftersom det finns en liten räka som knycker garn så fort hon hinner!
Idag har vi äntligen fått det där fina höstvädret som jag längtat efter. Soligt och varmt. Efter att ha sovit (alldeles för lite), gick vi till skogs, hundarna och jag. Med hem följde lite taggsvamp! Eftersom skogen blivit gallrad och stora maskiner har kört där, trodde jag inte att jag skulle hitta taggsvamp på mina ställen, så det var en positiv överraskning. Det blir nog en svampomelett till kvällen. 
Andra svampar är ju bara vackra att titta på! Som de här tex:
Vet inte vad det är för sort, tror inte de är ätbara heller, men godis för ögat är de.

Det gäller att ta vara på solstunderna, tycker Gina. Så därför sover hon uppe på iglon, i stället för i den! Ja, alla sätt är väl bra?
I kväll blir det träning på klubben! Lite lättare när vädret är gott! Hoppas vi blir några stycken, så jag slipper släpa hindren själv!

Ha en riktigt skön höstkväll!

På återseende.

4 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Skönt att få lite ordning på sina garner.
Kram!

Eva Hudin, Falkenberg sa...

Jag tror det är en trädticka av något slag. Någon sort går att äta, men jag har aldrig provat. Hur som helst, fina är dom! Visst är det skönt att få lite ordning på sina garner och du verkar lyckats bra. Här är det ordning på så vis att ALLA ligger i en korg :-)
Lilla Gina är bara så söööt och det är så roligt att följa henne på din blogg. Jag håller nog på att bli vinthunds-frälst. Mika är ju till största delen det och hon är fantastisk. Det finns en likhet mellan vinthundar och siameser/orientaler, tycker jag.

Anita sa...

Skönt med ordning på sina garner. Dots 6 månaders valp är också hopplös på mina garner när han är på besök.

mammas glutenfria blogg och nattstickan sa...

Det konstiga med garnlager är att, hur mycket man än stickar, så finns det lika mycket kvar. På något konstigt sätt fylls det alltid på. Ibland sätter jag mej och plockar igenom mitt, för där finns alltid något som man helt gömt bort att man köpt.