måndag 12 september 2011

På resande fot.

I Östersund hamnade vi i går kväll! En övernattning i Ludvika på vägen upp. Efter två dagars resande tog vi paus idag. Östersund är en trevlig stad att promenera runt i, och det har vi gjort. Hundarna tog vi med oss in till centrum, en promenad på ca 4 km åt ena hållet. Och något längre när vi gick hem..... i alla fall kändes det så. Tur  med vädret har vi faktiskt haft också! Inte illa. Solen kämpade sig genom molnen och under eftermiddagen blev det riktigt soligt och varmt! Äntligen efter allt regnande.
 Paus vid Storsjön och med Fröson i bakgrunden. Vi såg inget Storsjöodjur, trots att vi satt där en bra stund!
Gågatan, under eftermiddagen. Jag letade efter garnaffären, som jag sett tidigare! Märkligt att den bara kunde försvinna!!
Lyckades hitta den till slut och fick "klappa" garn läänge! Garntorget heter affären och sortimentet var stort!! Visst blev det garn med hem..... Sen gick färden till Panduro, som också har garn.... Vilken lycka, två affärer samma dag!
Trodde inte att Panduro skulle ha så mycket att välja på...... Hittade ett sockgarn, som jag inte sett någon annanstans, "Hot Socks Luxor", fanns i flera läckra färger, så det blev svårt att välja.
Det här är dagens inköp! Raggi, OnLine, Fabel och Hot Socks Luxor. Tur att jag gått med i sockgarnsbytet hos Stickmera, och att jag snart firar ett år...... Med hem fick också lite choklad från Åre chokladfabrik följ med! Så god att den bara smälter i munnen! MUMS!
Så var det Gina's kroppsstrumpa.... Den blev färdig,men jag trodde att "räkan" inte var så stor...... Så kroppsstrumpan blev för liten! HUGA! Nu har jag repat upp och börjat om från början, i en storlek större. Hoppas det passar bättre! Bild kommer senare.

Nu är det dags för sista "kisserundan" och sen är det nattning!

På återseende!

6 kommentarer:

Bettan sa...

Fina garner....!!Varför blir man så sugen på garn när man ser sån???Man skulle kunna köpa hur mycket som helst...nästan.
Kram sytanten

skapa och inreda sa...

Härligt med garn! Jag kan inte låta bli att köpa på mig några nystan, konstigt det är som om garnet ropar till mig " vi vill med dig hem" inte kan man låta bli då säger jag till min man som tycker att jag ha r så mycket garn så att jag måste leva till jag blir 100 år för att hinna sticka upp allt garn.
Du ska inte tro på vad han säger :)
Kram Annika

Chai sa...

Och så finns det en jättemysig garnaffär ute på Frösön också.. kan ju vara bra att veta om ni kommer fler gånger... ;)

Eva Hudin, Falkenberg sa...

Vad härliga ni är som är ute far så mycket i er husbil! Jag letade garnaffär när jag var i Östersund, men konferensschemat var späckat så tiden räckte inte till att leta. Du gav mig idén att sticka ett vinterplagg till Mika OM hon behöver det. Hur jag ska göra när jag närmar mig framben och hals vet jag inte ännu.
Fortsatt trevlig resa!

Majsan sa...

Ska bli spännande att se vad du/ni kommer hem med den här gången =)
Ha det gott på resan!

Hedvig sa...

Härligt med lite shopping! :)