tisdag 6 september 2011

Djupdykning.

Det blev det i garnkorgen i går kväll! Hittade en hel del garnen, som jag fullständigt glömt bort att de fanns! Undrar när jag köpte dem?? Jag fick god "hjälp" med sorteringen....
Nöjd med sitt resultat intog Gina sin igloo och sov sött resten av kvällen!
Jag hittade lite restgarner, och har börjat provsticka en "kroppsstrumpa" till ovan nämnda hjälpreda. Tror nog att den kan bli bra, med lite modifieringar i mönstret! Den fick åka med till dagens stickcafé, och några varv blev det allt stickat. Idag var vi många och det var ett riktigt kackel runt borden! Men lika trevligt som vanligt! Lite utbyte av mönster, blev det idag också. Jag bytte sockmönster mot en "blekingefiskartröja". Funderar på att göra en julklappsstickning av det mönstret. Men då får jag allt lägga på ett kol eller två, om jag ska hinna få den klar! Vi får se! Inspirationen har i alla fall återvänt!! Så tillsammans med restgarnerna, åkte det fram garn och mönster till en sjal! Får se i vilken ordning jag gör projekten.

Line fick sin dåliga tand bortopererad i går. Så nu hoppas vi hon kommer att vara pigg och glad igen, när hon inte har ont längre. Det tar väl några dagar innan det har läkt i munnen på henne. Men sen.....


Kvällen kommer att ägnas åt Agilityträning på klubben! Jag har anmält oss till tävling på Öland nu på lördag! Årets tredje tävling för oss. Vi får se hur formen är i kväll. Det kanske är bättre att avstå tävlingen om det blir en kass träningskväll??

Japp! Det var det hela för idag.

Ha en skön tisdagskväll!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ska kolla om jag har något av garnerna.... tur jag läser här... för det hade jag redan glömt bort att jag skulle göra ;)
Tack för hjälpen med hur man gör snoddar! Jag lyckades =)))

Ulis sa...

Går träningen bra kan du se fram emot tävlingen, går den dåligt så vet du ju att ett dåligt genrep brukar ge en bra föreställning. Hoppas vi ses på Öland. Vi är många från klubben som ska dit så det kommer att bli jättekul. Eftersom det bara är en bana kan man se alla tävla och heja riktigt bra. Håller tummarna för bra väder.