torsdag 22 september 2011

På fötterna igen!

Drabbades av en sån där hopplös migrän, som inte vill ge med sig, i måndags. Gick ändå till jobbet, men fick ge upp framåt morrontimmarna när illamående och yrsel satte in. Så mina två nattpass blev bara ett. Sen har jag sovit i massor! Naturligtvis för att migräntabletterna gör mig helt orkeslös. Men i dag känns det lite lättare, även om huvudvärken lurar bakom pannbenet!

I kväll tog jag Qeylah och Gina och åkte till klubben för att träna lite agility. Har längtat efter det.... Trodde att jag skulle bli ensam på planen, men icke! Tre yngre tjejer som tävlar i klass 3, var där. Och snälla som de var fick vi vara med och träna på deras svåra bana. Jättekul! Qeylah var riktigt på hugget och hade bra fart, ja inte kunde den jämföras med de där ungdomarnas hundar, men i alla fall. Gina introducerades på vippen idag. Det gick jättebra, men jag tror inte hon fattade vad hon höll på med..... Vi testar snart igen. Winnie fick inte följa med idag, hon löper..... Innan vi gick hem fick Gina leka lite med de andra hundarna. Nyttigt för en liten räka!

Idag blir inlägget bildlöst! (undra om det hänt tidigare?) Jag har ny telefon, sen igår, och kameran har legat undanstoppad sen vi kom hem från semestern. Nya telefonen har ett, för mig helt nytt operativsystem, så det lär ta ett tag innan jag lärt mig den. Suck!
Nej, det blir för trist med ett bildlöst inlägg, så här kommer en "gammal" bild från en promenad längs ån 2009. Men höst, som höst!!

Mitt lilla skrivbord har varit full med garnnystan några dagar. Har funderat och funderat lite till, på vad som kunde vara lämpligt att skicka till min byteskompis. Vänt och vridit och plockat ihop olika kombinationer. Men nu har jag bestämt mig! Bara några små överraskningar som ska fixas, sen går paketet iväg med posten! Hoppas hon kommer att bli nöjd.

Något stickat har det inte blivit de här dagarna. Huvudet har fått vila, men jag är så sugen på att börja på något nytt! Funderar på något åt Stickhjälpen. Får se vad det kan bli.

En sista kisserunda med dogsen, sen blir det nattning.

På återseende!

2 kommentarer:

Henrietta sa...

Skönt att du mår bättre! Migrän verkar vara något man inte vill ha!

Trevlig helg!

Kram Henrietta

Eva Hudin, Falkenberg sa...

Usch, det låter gruvligt elakt med migrän. Jag är så glad att jag slipper. Sköt om dig!