måndag 31 januari 2011

Snurrigt!

De senaste dagarna har jag legat lågt. Världen har snurrat nåt förfärligt av och till.

Lyckats komma ut på ett par mindre promenader med hundarna, annars har det mest blivit ryggläge i sängen. Det har i och för sig varit uppskattat av fyrbeningarna.

 Idag är första dagen på länge som jag klarar att sitta vid datorn. Inget TV-tittande, inget bokläsande och INGET STICKAT. Det har med andra ord varit riktigt snurrigt. Flera på mitt jobb har också varit yra, så det är väl nå't virus som hittat mitt balansorgan. Måtte det lämna mig snart....

Idag var det soligt och kallt på förmiddagen, när vi tog vår promenad. Men efter lunch mulnade det igen och blev rått och kallt, inget skönt alls. Det var inte alls fel att lägga sig på sängen och vila en stund eller två......
 Det känns som vi går mot ljusare (och varmare?) tider. Fåglarna håller väsen och tror att det är vår, så fort solen tittar fram. Men visst, en månad till, sen är våren på G, i alla fall här í sydöstra hörnet av vårt avlånga land!

Ha' de' gott!

5 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Det var inget roligt virus som drabbat dig. Hoppas du blir bättre snart, det är ju drygt att bara ligga still också.
Vad lite snö ni har kvar där du bor.
Krya på dig kram från mig.

Eva Hudin sa...

Oj, har du varit så yrslig. Det låter inget vidare. Det viruset har nog inte nått Halland ännu. Ja, nu börjar till och med jag, som gillar den kalla årstiden, att längta efter sol och plusgrader. Minsta lilla vårtecken är välkommet! Snart är du igång och stickar igen, hoppas jag.

Fiff sa...

Det är superjobbigt att vara yr, fy för det! Hoppas det blir bättre snart. Välkommen till min blogg, och min tävling! Lycka till!

Anita sa...

Ja det brukar uppskattas av de fyrbenta när matte/husse är sängliggandes:) Krya på dig.

Hedvig sa...

Men usch! Krya på dig!