onsdag 12 januari 2011

Slask.

Här töar det för fullt. Flera plusgrader många dagar i rad och även regn. I natt när jag tittade ut genom fönstret på jobbet, såg det ut som om det snöade! NEJ, nu vill vi ha vår, inte mer snö. I alla fall inte på den här sörjan, som på sina ställen är isgata. Bort med all snö nu! Ska det komma mer snö så får det vara "från början".
Har glömt bort mina blommor i all flyttyra, så när jag rensade bort vissna blommor från amaryllisen hittade jag en stängel till! Nr 3 i ordningen. Så snart kan vi njuta ett tag till av dess härligt röda blommor.

Mössan till F's "bebis" var snabbt gjord. Nu är det bara knytsnoddar kvar att göra. Hoppas att F blir nöjd.

Jag har gjort mina två nätter, men det blir ytterligare en. Många förkylningar som härjar på jobbet, så det blir 3:e natten i rad. Hoppas att vi får en bra natt, det underlättar!

Ta det försiktigt i halkan!
På återseende.....

5 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Hej! Vad kul att du tittat in på min blogg. Ser att du bor i Nättraby i Blekinge, det är inte långt från där jag bor. (Jag har fler bloggvänner från Nättraby)
Fin blogg du har jag tittar in igen.
//Anne-Lie

Eva Hudin sa...

Och så blev det riktigt kallt igen. Och kanske mindre halt att cykla till jobbet. Ja, man får se upp innan man gör något drastiskt oavsett om det gäller amaryllisar eller golvlampor. Var på väg att kasta en när svågern kom och sa att den inte var trasig bara lossat i gängorna. Här har precis en slagit ut i sin vitrosa prakt. Ack, dessa små bebis-mössor, så små de är, pyttemössor till små pytteliv.

Eva Hudin sa...

Siv, jag tänker mycket på det där med att sälja valpar och till vem och hur man ska kunna försäkra sig om att de får det bra. Att man inte får ta med sig valpen redan första besöket är jag helt inne på. En seriös valpköpare tror jag förstår det. Disa verkar må bra, även om hon är trött och inte särskilt sprallig. När min siameshona fick fem ungar hade jag turen och sålde alla när det så var dags. Jag hoppas inte jag blir sittande med en hel kull i min lilla etta alldeles för länge. Men det får ju gå det med!

Trollmamma sa...

Hejsan ! Det är Vizslan som är min, valpen är mycket riktigt en ridgback .. En liten sötis min tik gärna leker med ! O vad gäller sockorna gäller det bara att ge sig in i det ! Lycka till

Anonym sa...

Jisses amalia så söt mössan blev ♥
F:s lilla bebis kommer att bli urfin i den och F blir säkert jättelycklig över att ha en så fin mössa till sitt lilla barn =)
Nej, ju ska jag köra vidare med städningen, så att jag klar tills du kommer =)
Ses om en stund!