onsdag 19 januari 2011

Flitig?

Idag var dottern hemma på lunch efter att gjort ett arbete i byn. En värmande soppa efter utomhusarbetet blev det och till "efterrätt"  en kanna te och var sin semla! Lyxigt gott!
Tuben blev färdig härom natten och den passade perfekt till dottern! Bra att hon gillade den, för annars hade den nog bara blivit liggande i en hörna....
Vi passade på att titta på lägenheten också innan lunchen var slut. Nu känns det som vi vill flytta in. Vi har ju fått in en hel del möbler på plats, så det är ganska tomt i villan. Lite drygt två veckor till, sen går sista flyttlassen. Ska bli skönt att bara ha ett hem att hålla koll på.
Hundpromenader idag på förmiddagen var riktigt skön. Solen tittade fram emellanåt och i ån var det full fart på vattnet!
Biblioteket fick ett besök av mig i eftermiddags. Det var länge sen jag lånade, så jag var faktiskt tvungen att skaffa ett nytt lånekort!!! Hittade en bok om "tvåändstickning". Har ingen aning om vad det är, men har läst om det på en del stickbloggar och blivit lite nyfiken. Får se om det är nåt som tilltalar mig att prova på.
Har haft en flitig dag idag och gjort en del arbeten åt vår rasklubb. En massa skrivjobb på datorn för avelskommittén, som jag sitter med i. Känns alltid bra när man är kommit ifatt!
Nu ska jag ta min lånebok och krypa ner i sängvärmen!

God Natt!

4 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Hade du glömt lånenumret eftersom du behövde få nytt lånekort, kunde de inte kollat det på datorn. Tvåändstickning har jag heller inte provat på, alltid roligt att lära sig nya saker.
Roligt att dottern blev nöjd med tuben du stickat åt henne.
Mycket jobb när man ska flytta, otroligt vad saker man har samlat på sig.
Jag ska också gå till sängs, men jag tar en deckare med mig.
Kram Anne-Lie

Siv sa...

Jag hade inte glömt mitt lånenumret, utan mitt lånekort var helt enkelt för gammalt! Nya kortet är i kontokortsmodell med PINKOD och mitt gamla var i papper med streckkod. Numera kan man sköta omlån via nätet och låna E-böcker osv. Blir kanska lite tätare besök på biblan i fortsättningen!

Hedvig sa...

Tack så mycket för dina rara kommentarer om min klänning! Det värmer... :)

aliel sa...

Hej.
Vad va det för bok? Du kan väl berätta sen om den va läsvärd, om det var så att säg en bok man kan lära sig i hur man gör, eller om det mest va mönster i för de redan invigda. Jag vill så gärna kunna men har inte sprungit på nån bok i ämnet :-)
Härligt med allt vatten i ån, det ger hopp om våren. Bara det inte svämmar över... ler...