fredag 26 november 2010

Vinterväder!

Idag blev det en riktigt lång promenad i strålande vintersol, några minusgrader och en kall nordlig vind. Det blev några timmars promenad längs grusvägar och över snötäckta fält. Hundarna var vilda av glädje över snön. Så det blev mycket spring över fälten.
Gammel Line plumsade på i sin egen takt. Men hon hänger med bra på våra långpromenader, sina 10½år till trots.
Så mycket stickande har det inte blivit de sista veckorna. Det har varit en massa annat som måste göras inför husförsäljningen. Städning och röjning bl.a. I måndags var det fotografering och igår var det besiktning av huset. Men nu ser vi fram mot en veckas lugn, innan det är visning.
Mohairtröjan är nästan färdig. Tänker sticka upp det påbörjade nystanet, då har jag förlängt tröjan med två nystan, dvs 100g. Det bör ju räcka.

Några varv har det blivit på barnbarnets tröja också. Men inte är det många. Ärmar är så tråkiga att sticka...

Nu lockar ju de nyinköpta nystanen.....Tror att det ska bli en sjal av dem. Sen var det ju de påbörjade sockorna. Ja, ja, förr eller senare blir väl allt färdigt.

Njut av vintervädret!


 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en härlig långrunda i det fina vintervädret. Har stått en lång stund i riktigt varm dusch och försökt att kurera mina onda höfter. Line är fantastiskt fräsch för sin ålder. Jag imponeras, varje gång vi är ute, av hur lätt hon rör sig.
Tröjan till svärdottern blir verkligen fin! Nu står ärtsoppan på spisen och jag ska sätta mig och sticka en stund innan det är dags att äta soppan med lite varm punsch till ;)
Ha en fin helg!

Eva Hudin sa...

Trevlig helg, Siv. Jag kan tänka mig att det är mycket styr med att flytta från villa till lägenhet.