onsdag 3 november 2010

Höstrusk.

Idag har det varit riktigt hund(o)väder! Regn och blåst. Men M och jag med alla hundarna trotsade vädrets makter och tog en välbehövlig långpromenad. Vi var ute och gick i två timmar. Mina ridgebacks fick ha sina "oljerockar" på sig. Hade inte varit helt lätt att få ut dem i regnet annars. M's labbar tyckte att regn var ok.
Blöta och trötta var vi när vi kom hem. Hundarna bäddade ner sig i vår säng, medan jag värmde mig med en kanna te.

Visst är den ful, min lilla tekanna! Inhandlad på loppis för en tjuga! Den rymmer två koppar te och det är perfekt när jag är själv hemma.
För övrigt att har kvällen ägnats åt 5-årskalas! Näst äldsta barnbarnet har födelsedag. Vart tog de här åren vägen?
När vi kom hem var jag tvungen att testa Ulrika Korkala's sockmönster på mitt Regiagarn. Strukturen blir kanon, men det syns ju inte så mycket mönster. Kameran hade problem att fokusera, men lite mönster syns det ju.
Ja, jag får väl sova på saken.
I morron blir det nog inget stickat. Två av barnbarnen ska förgylla min tillvaror hela dagen. Det är ju höstlov ( för det äldsta barnbarnet) och ledigt från skolan. Jag misstänker att jag kommer att vara helt slut efter morrondagens lekar.

På återseende

3 kommentarer:

Majsan sa...

Ja, fy för attan vad det regnade.... Trots regnet så var det en härlig runda idag!
Hoppas du får en fin dag ihop med barnbarnen.... och mönstret på sockan ser läckert ut!
kram

Eva Hudin sa...

Dina hundar är så fina och gör sig så bra på bild. De tre i sängen, färgen på pälsen i kombination med den vackra blå färgen på sängkläderna. Wao, så läckert!

Eva i Halmstad sa...

Så gott dom sover i sängen.
Jag har en som också gillar att sova under täcket.
Ha en go helg
Eva