tisdag 25 november 2014

Torrlagt!

Det var det i ÅN i går eftermiddag. Hela förmiddagen och halva eftermiddagen vräkte regnet ner, så att fundera på hundpromenad - det var ingen idé! Men framåt tretiden klarnade det upp och dogsen och jag tog en promenad zick-zackandes mellan vattenpölarna längs ån. Det var nog mer vatten på landbacken än i ån!

Ända från Kyrkan ut till åmynningen gick det att se botten längs kanterna på ÅN..... Mellan 70 - 80 cm lägre vattennivå än normalt var det ute i Östersjön! Tur att säsongen för skärgårdsbåten Axel är över, det var alldeles för grunt vatten för att ta sig upp till Kyrkan.

I dag är ordningen nästan återställd! Mer vatten i ån, men fortfarande lite lågt.


I dag har SOLEN visat sig från sin soligaste sida! YEH! Äntligen!!! Ingen vind och sol på samma dag! Det är bonuspoäng det...... Men så här framåt kvällen, när solen är på väg ner, då kommer dimman smygande från sjön.

KoftKALEN får vänta ett tag. Men en skiss på vad jag vill göra har det blivit. Tur jag inte ska tävla med mitt bidrag.....
Raglan och en A-linjeformad kort kofta med få stora knappar och korta till halvlånga ärmar (så långa som garnet räcker till). Provlapp får bli stickad senare, som sagt. Kvällen ska ägnas åt att färdigaställa babytröjan. Det där tråkiga med att sy i ärmar och sticka halskant.......

SES!!

Inga kommentarer: