måndag 17 november 2014

Grått och mörkt!

Inte många solglimtar här inte!
Regnet har strilat mest hela dagen. Men med hundar i familjen är det bara att ta på regnkläder och trotsa "hundvädret"!
Trots allt är det faktiskt ganska skönt att komma ut en långpromenad, även m det regnar! Ja, det tycker i alla fall jag. MEN de där soffliggarna är av annan åsikt......Trots oljerockar på, var de svårflörtade idag. Men promenerat blev det i en timme i regnet! I eftermiddagen har vi kurat i stugvärmen.

Stickar vidare på babytröjan i rååååsa med Aranmönster. Den blir nog bra när den är klar. Kvar är ärmarna nu. Och här går det undan, med en ljudbok i öronen läggs varv på varv, så snart...... Bebben väntas ju inte förrän till jul, så jag har fortfarande tid att bli klar.
Använder mina nya favoritstickor i Bambu, från Kinki Amiburi.
De har givit mersmak, så flera storlekar är beställda!!!
Jaha, sa mannen, nu handlar det inte om att köpa storlekarna som saknas. Nej nu köps det nya  "märken" som saknas....
Ja,ja så är det väl!? Men i bland måste man ju prova sig fram innan man hittar sin favorit, eller?? Gott om stickor har jag i alla fall. och i synnerhet tippar med utbytbara kablar. Hmmm, får nog sluta att surfa runt och inhämta tips från andra stickerskor på nätet.
På tal om nätet, så har jag laddat ner en Widget till min mobil: Ravulous Hot Rigth Now. Den visar de tio mest populära mönstren på Ravelry. Livsfarligt! Gissa hur många mönster som hamnat i mitt bibliotek på Ravelry???? Undrar när jag ska hinna sticka alla dessa?.......
I morron blir det Stickcafé IRL, på Lennart's. Alltid lika kul att träffa likasinnade en stund. Och så är det ju "gofika" också som drar!

Simma lugnt!

2 kommentarer:

Eva Hudin sa...

Samma trista väder här och en hund som avskyr regn, särkilt om det blåser samtidigt.

Jag är ingen mönstermänniska :-) Vilket inte betyder att jag inte tycker det är fint med mönster. Men blotta tanken får huden att knollra ihop sig på ett obehagligt sätt.

Hälsar
Eva

Anonym sa...

Så det är hundväder där med. Samma här.