måndag 12 december 2011

Vilket paket!

Som jag väntat på mitt paket i Garnbytet! Men den som väntar på något gott, osv. Och mitt paket var definitivt värt att vänta på!
Finfina ullgarner, stickmakörer och ett sticketui! (Perfekt! jag som tänkt sy ett till mina strumpstickor.) Mumsig choklad och ett spännande rött te, som får följa med till jobbet i kväll. Tack snälla BiZen! Kunde inte bli bättre!!
Funderar redan på vad det kan bli av de läckra garnerna?? Vantar, kanske??

Dagen har varit intensiv. Långpromenad med hundarna, sen veckohandling! Varit med två av barnbarnen hos frissan, ja sen var det dags för middagen. Så var den här dagen över! Nu blir det lite vila innan det är dags att gå till jobbet. Tyvärr sover jag i morron, så något lussefirande med barnbarnen hinns inte med. Men det kommer ju fler år.....

På återseende och ta det lugnt med "lussevakan"!

3 kommentarer:

4U2 sa...

Ja det där paketet var riktigt fint!

Eva Hudin, Falkenberg sa...

finfina ullgarner är det bästa som finns i garnväg, jag ska lägga upp ett lager från affären som ska slå igen före jul. men det blir nog inget stickat de närmaste veckorna. ja, skröpliga käringar ska nog hålla sig till <5-kilos-hundar, men mika har tagit sig in i hjärteroten på mig som ingen annan hund gjort på så kort tid. men jag förstår nu varför man ser så många äldre med mindre hundar.
take care!

Hedvig sa...

Härligt när något sådant dimper ner i brevlådan! :)