onsdag 21 december 2011

Ledig???

Ja, det är jag från jobbet! Men nån ledig tid blir det inte så här dagarna innan jul! Jag som inte ens gillar julen rycks med i julfixandet!
Skulle hämta en beställd julklapp idag, tror ni att den kommit?? Nej då! Skulle ta en vecka tio dagar, och nu har det gått tre veckor sen jag beställde den! Jag blir så SUR!! Får lösa problemet med ett presentkort, så får mottagaren lösa ut sin present när den behagar dyka upp! Inget kul alls!
I morron blir det julklapps-shopping med svärdottern! Två dagar innan julafton! Kan bara tänka mig hur mycket hysteriska människor det är i affärerna då......
Tur att jag har hundarna, så jag kan "gå av mig" på långa härliga promenader.
I går när jag vaknade (alldeles för tidigt) efter min andra natt, var det soligt ute. "Kallt", med bara någon plusgrad och blåsigt. Efter en tidig lunch/sen frukost bar det iväg genom skogen mot badplatsen till.
Qeylah smyger i buskarna!

Ska man sitta här??
Vi passar på att träna lite agility  i skogen. Stenar som har uppgångar som A-hindret och så lite hopp över liggande trädstammar osv. Qeylah tycker det är kul och Gina härmar, men förstår inte vitsen riktigt.
På badplatsen blev det mycket spring, men det mesta av sandstranden låg under vatten! Högvatten har det varit länge nu.

Vinden låg på rätt in i viken, så vågorna stänkte högt mot klipporna.
Line hittade en pinne att dra runt med, gamla tanten.....
Kan man äta det här???
... men hon ville ha den själv! Fast Gina fick lukta på den i alla fall.
Idag har vi varit på Rosenholm och gått över fälten! Hundarna älskar att få springa där. Det finns hur många fält som helst och så slingrande grusvägar där emellan.
Solen har lyst på oss idag också! Visst blir man på gott humör av solenergin!

Barnbarnen har ju sålt Jultidningar/böcker, så jag var ju tvungen att handla något! Det blev två böcker på temat stickning, sen blev en fågelbok också.

Jag är riktigt nöjd med alla böckerna. Inte för att jag egentligen behövde någon av dem...... men man kan ju aldrig få för många böcker, eller?? Inte nog med att jag samlar på garn, det verkar som det blir en samling stickböcker också!

Nu ska jag samla krafter till morrondagen! En ljudbok och en stickning, så ska det nog gå bra.

På återseende.

3 kommentarer:

Ulis sa...

Lätt att även få många stickböcker i sin ägo. Är ju härlig inspiration. Hoppas du får det bra i jul och att vi ses på agilityplanen till våren.
Ulrika

Anki sa...

Håller med dig:hundpromenader gör under med stress och alla måsten.Har inte köpt någon gran ännu,såg en fulgran på Blekingeplantan.Den blir man glad av,kanske det blir en sådan i år.Ha en bra Jul så syns vi på Juldagen.

Anonym sa...

Jo, nog är det ett fasligt flängande. Tyckte att jag hade allt under kontroll.... men det vet i sjutton ;)
Önskar en en riktigt God Jul! Hälsa alla så gott!
Vi hörs nästa vecka!
Kram