tisdag 27 december 2011

När katten är borta....

Ja, så kan man väl uttrycka det här!
Jag hade gjort ett sista försök att ha min stickväska i arbetsrummet. Men det är bara att inse, det blir klädkammaren i fortsättningen!! Fick den här bilden på min mobil när jag kommit till jobbet. Jag hade släckt lampan och plockat i ordning innan jag åkte. Mannen satt i köket och läste bok, medan Gina roade sig.....
Gremlings på besök??

Solen lyser från en vinterblå himmel, så det får bli en långpromenad när latten är urdrucken (och själen vaknat ordentligt efter jobbnatten), sen blir det till att nysta garn!

På återseende.

7 kommentarer:

Huset på kullen sa...

Tänk vad roligt dom har i allafall vem vet de kanske vill lära sig att sticka. Det vore väl kul att testa (skojar). Jag har problem med kattorna för att dom ska hålla sig borta. Hunden rör det inte men systers flatte han kan inte låta bli han tar ett nystan o går runt med och är jätte stolt. Ha en underbar dag kram Beijan

Eva Hudin, Falkenberg sa...

Hahaha, så det kan bli. Tycker nog att tösabiten ser rätt nöjd ut efter att ha lekt en stund. Här stängs allt in bakom skottsäkra glas när jag inte är hemma.

Lina sa...

=D

Ulis sa...

Det där känns bara allt för bekant...:)

Hedvig sa...

God fortsättning önskar jag dig! :)

Anonym sa...

Sicket litet odjur =))
Hon ser ju inte alls skyldig ut på sista bilden *hehe*

Eva Hudin, Falkenberg sa...

Tänkte väl det, att någon stickerska också måste ha läst om A-gruppen. Nu är jag brukshundsklubbsmedlem. Idag ska jag åka dit med den asociala Mika. Det ska finnas många stora hundar där, här utanför mitt är de bara pyttesmå.
GOTT SLUT OCH NYTT ÅR!