torsdag 20 oktober 2011

Före och efter!

Den gamla spisen (ca 20 år gammal!) har flyttat!
In har den nya kommit, med varmluftsugn och häll! Vilken lyx. Nu ska här bakas bröd igen!
Det måste firas! Så jag utökar min utlottning med lite sockgarn!  Det här är vad som läggs till:
Så har ni inte "tagit" någon lott ännu så har ni fortfarande chansen! Kommentera här.

I går var vi på besök hos C och hennes två Whippets. Jag lärde känna C när vi gick agilitykurs förra "läsåret".
Hillevi har fått en lillasyster,  "Saga", så det var ju tvunget att göra hembesök hos dem! Det får nog bli en Whippet oxå, när våra "stora" inte finns mer. Gina var minst till storleken, även om Saga var betydligt yngre (drygt 3½månad gammal). Hillevi (alldeles för vild i leken) fick vara i koppel medan de små lekte........


Efter leken ute, blev det mer lek inne medan jag blev bjuden på gott fika! Tack C, för en härlig eftermiddag!
Det var en duktigt trött liten räka, när kvällen kom! Efter maten syntes hon inte till! Hon sov i iglon hela kvällen, och ville knappt ut och kissa. Tröttheten har suttit i även idag, så det har varit väldigt stillsamt i sängen i dag när jag sovit efter mitt nattarbete!
En natt kvar att jobba, sen  blir det ledighet igen. Mohairtröjans ärmar blev klara i går, så nu är det bara halsringning och montering kvar! Nu kan jag nog börja på något nytt arbete att ha med till jobbet. Funderar på en liten "femtimmarskofta" till Stickhjälpen.......

Nu blir det en stunds vila, innan det är dags att åka till jobbet.

På återseende.

3 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Lycka till med din nya spis. Jag köpte en varmluftsugn med spishäll för ett år sedan. Men det var tydligen ett måndagsexemplar. Är så besviken på spisen som inte fungerar som den ska.

mammas glutenfria blogg och nattstickan sa...

Grattis till din nya spis. Jag tycker också at det är så roligt att baka, det är bara frysen som gör att jag måste begränsa mej.Det finns ju så mycket olika mjölsorter, gryn och frön att baka med.Det enda jag aldrig bakar med är Dinkel, det blev så torrt och tråkigt.

Eva Hudin, Falkenberg sa...

Vad kul med en ny spis, nu bakas det förstår jag. På min allra första egna spis fattade jag inte det där med snabbuppvärmning utan körde på det hela tiden och alla solskenskakorna blev svarta istället för solgula. Jag kunde inte begripa vad jag gjorde för fel tills hon som bott i huset innan kom på besök och berättade.