torsdag 27 oktober 2011

Är det höst, eller???

Ja, man kan ju fundera! För i tisdags när vi gick en skogspromenad hittade jag smultron!!
Det var inte bara ett enda utan många! Och så fanns där ju blomstänglar också! Stora röda och goda var smultronen, kan jag intyga!
Men med tanke på hur vädret har varit de sista dagarna, så är det definitivt HÖST! Det har varit mycket dis, dimma och regn..... Trots vädret är det ändå skönt med en riktigt lång promenad i skogen. Hundarna protesterar när vi ska ut i regnet, men väl ute i skogen glömmer de att det kommer en massa vått uppifrån! Då är det alla spännande lukter som vilseleder dem från regnet! När vi sen kommer hem tycker både fyrbeningarna och jag att det är skönt att krypa upp i soffan och mysa en stund! Så varför klaga på hösten??

Så har jag fått mitt paket i stickameras sockgarnsbyte 3!! Jag blev sååå nöjd med mitt paket! Kolla bara! Vem skulle inte bli nöjd med det här??
Tack, snälla Jeanette! Du träffade mitt i prick! Mina färger på garnerna och så mumsig choklad att knapra på!
Då är det bara att leta fram sockmönster igen!

Det får bli ett kortare inlägg idag. Jag är en aning seg efter mina jobbnätter. Så fastän klockan bara är barnet, så hägrar sängen, för en lång natts sömn!

På återseende.

5 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Trots dis och grått väder så är det i alla fall milt och det är skönt att vara ute.
Det blir fina sockor i det härliga garnet.
Kram!

Henrietta sa...

Vilka härliga garner, det är så roligt när dom är fler mönstrade! Det gröna har jag gjort en sjal av!

Kram Henrietta

Eva Hudin, Falkenberg sa...

Ja, nu är det nästan som lite aprilväder. Ena dagen jättefin och nästa dag inget vidare. Igår gick vi en promenad på långstranden, sju hundar och tre människor. Hundarna sprang säkert flera mil medan vi strövade i lite handikapp-takt. Nu går det åt sockor/ar. Varmt om fötterna är gott. Mika är ännu inte omplacerad, intresset är inte stort för att hon är som hon är antagligen. Det är bekymmersamt, men jag hoppas det löser sig.

Anita sa...

Fina färger på sockgarnerna. Det gröna garnet har jag stickat sockar av, de blev fina.

Hedvig sa...

Ja, det är ju så vamrmt så man funderar ju på när det ska bli kallt på allvar... :)