fredag 7 oktober 2011

10.000 besökare....

 ...det stod mitt räkneverk på i morse när jag loggade in! Om en vecka (15/10) är det 1 år sedan jag gjorde mitt första trevande inlägg i bloggvärden!
För ett år sedan bodde vi kvar i villan! Vi trodde aldrig att det skulle gå så fort att få en lägenhet, i det här populära området. Men vi hade tur och vi lyckades även få villan såld, även om det var lite trögt precis innan jul. Men här bor vi nu, och har inte ångrat flytten en minut! Mycket beror nog också på det fria Husbilslivet vi kan leva när vi är lediga! Med andra ord: Livet är gott!!!
Hösten har kommit ordentligt nu! Igår regnade det och blåste det mest hela dagen. Idag har solen förgyllt tillvaron, men blåser gör det. Hundarna och jag tog en promenad längs fälten vid ån. Det blev tillfälle för dem att vara okopplade och springa av sig på fältet. Så här mitt på dagen är det inte så många ute och promenerar, så det är riskfritt att ha dem lösa en stund. Alla njuter av friheten, även jag, som slipper hålla ordning på fyra koppel med en hund i varje ände!
Nu väntar mina två nattpass, så jag vet vad jag ska göra i helgen: nämligen sova!

Hoppas ni får en fin helg!
På återseende.

4 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Vilken vacker höstbild du visar idag. Och Grattis till så många besökare på din blogg.
Kram!

Helena, Quince och Otto sa...

Tack för hälsning på min blogg, det uppskattas! Vilka underbara höst-, hund- och kobilder du har lagt ut :)

Eva Hudin, Falkenberg sa...

För var hål som grävs lägger jag ett nytt kompostgaller, jag har ju några stycken efter valparna. Disa gräver inte alls, varför hon får vara därute när hon vill. Mika, grävmaskinisten, får ofta hålla sig inne.
Ja, dessa underbara höstfärger, visst är det vackert! Och visst är det härligt att ha hundarna okopplade så de får ranta runt som de vill. Jag trodde att Mika skulle vara den som sprang mest, men ingen verkar slå Disa. Mika vill vara där jag är och inte för långt ifrån. När jag cyklar bara med henne kan jag släppa henne och hon viker inte från min sida. Det trodde jag inte om vinthundar!

Hedvig sa...

Grattis på ettårsdagen bloggen! :)