måndag 7 mars 2016

KOLLA IN!!!!!


Jag har fått ett sybord!!! Eller fått och fått. Jag har varit på IKEA i Kalmar och inhandlat det! Samma serie som mitt lilla skrivbord sen tidigare, så det passar så fint ihop. Och arbetsrummet blev inte övermöblerat trots allt. Så nöjd! Plats för en sällskapssjuk whippet finns det under min nya arbetsplats, i alla fall när jag inte sitter och syr..... Nu ska jag bara komma i gång med symaskinen också! Det är ju trots allt smidigare att ta fram stickningen när man har en liten stund över. Men i fortsättningen behöver jag ju inte plocka undan "syet" om jag inte hinner färdigt! Och det är ju inte helt fel!
Tror jag ska vänta med att köpa ny symaskin till jag bott in mig med den gamla trotjänaren........
Jag tror mannen och jag har rekord på kortast tid på IKEA och ändå fått handlat! För idag tog vi alla genvägar vi hittade. Kollade snabbt in de skrivbord jag sett ut på nätet innan vi åkte hemifrån och så när jag bestämt vilket det skulle bli direkt till lagerhyllorna. Det enda stoppet på vägen ut blev bland blommorna/krukväxterna! Åh, vilka läckra Orkidéer där fanns...... Jodå tre stycken åkte raskt med till kassorna! Så nu är det trångt i köksfönstret - igen! Glömde ta ett foto på dem, får komma vid ett senare tillfälle.
Det blev även en stadsvandring inne i centrala Kalmar efter IKEA-besöket. Det blåste en kall vind, men solen jobbade på att värma upp luften. Så promenaden blev trots allt ganska angenäm. Det finns hopp om en VÅR!
Härligt med spontana utflykter så där en måndag......

SES!!!

1 kommentar:

nattugglan sa...

va bra med ett sybord..för då behöver man inte plocka bort o det är ju just det som är så himla bar då det får stå framme. Ja visst finns det mååånga fina orkideer.. du får visa sen!,, ha de bra!