torsdag 6 mars 2014

Tradera!!

Japp, nu har det hänt igen!
Efter att hållit mig borta från Tradera många veckor. Ja faktiskt sen innan jul, så blev det ett besök bland garnerna! Det var ju bara att inse att jag förr eller senare skulle trilla dit och klicka på den där knappen "lägg ett bud"! Det var inte alls så svårt...... Och mitt bud var högst, så i går kom två härvor med sjalgarn i min brevlåda.
Dessutom är det färger som jag "inte gillar", gult och orange!! Vet inte vad det var som tilltalade mig, men jag får krypa till korset och erkänna att de här två nystanen är bara så fina!! Och de ska bli en sjal! Vad annars??!! Har ju anmält mig till en MKAL på Ravelry och den ska stickas med två färger. Måste ju bli perfekt!
Jag kan med gott samvete ge mig på ännu en sjal, för min Follow Your Arrow, fick en ny ägare i tisdags när jag var på Stickcafé! Och jag fick lite plus i kassan! Hade inga planer på att sälja den, men visst blir man smickrad när någon vill betala för det man gjort?
På stickfronten "intet nytt". Jag stickar vidare på mina sockor lite då och då. Garnet är ljuvligt, men jag vet inte riktigt om jag gillar mitt mönsterval. Har i alla fall bestämt mig för att göra dem färdiga. De kanske blir riktigt bra på mina fötter?!

SES!!


1 kommentar:

Eva Hudin sa...

Ja, ibland blir man tilltalad av sådant man inte tror sig gilla och det är ju både överraskande och roligt. Där jag bor är golven kalla alla årstider utom på somrarna, så här sitter det altid stickade sockar på fossingarna. Jag har en hel hög att välja mellan, så nu ska jag nog slita ut dom första (kanske).
Hälsar
Eva