torsdag 20 mars 2014

Försmak....

Nu är det VÅR! För nu har Vitsipporna kommit fram! Hittade en "svärm" tidigare i veckan när vi gick hundpromenad i skogen, mannen och jag.
Visserligen inte utslagna, men i alla fall.
Så vad passar bättre en solig vårdag (om än blåsig) att testa lite "sommarmat"! Grillad laxfilé, men mandelpotatis och gräddfil och rödlök! Mmmmmmm, smakade bra. Och enkel matlagning när jag sovit hela dagen.

Tidigare i veckan var det en dag med riktigt "pissväder"! Regnigt och blåsigt, inbjöd inte till någon hundpromenad alls. Men ut måste ju dogsen, så vi packade in dem i bilen och drog till Kalmar. Där trotsade vi väder och vind och gick lite stadsvandring med hundarna innan vi fortsatte till:
IKEA! Japp, mannen föreslog själv att vi skulle passa på att åka dit, när det ändå var en kass dag! Ja,ja, det tyckte ju han men jag gillar IKEA! Finns ju hur mycket som helst att titta på och handla! Men nu blev det inte så mycket tittat, men lite handlat blev det. Med mannen i släptåg blir det ju bara det där som står på listan! Men jag är nöjd ändå fick tittat på det jag ville kolla upp och handlat det där som stod på listan, bl a nya fina handdukar och badlakan.
Det blev även en runda på Clas Ohlsson. Ännu ett favoritställe att fördriva tiden på.

Nu har jag bara sista natten kvar att jobba, sen väntar några dagars ledighet igen. Lite stickat har det blivit på sockorna, båda paren. Finns hopp om att mina gröna snart är färdiga! Får väl lägga på ett kol, för om jag inte minns fel börjar första MKAL:en till helgen!! Ska bli kul med lite sjalstickning igen....

Mitt "hemlispaket" kom iväg nu i veckan, hoppas att det blir lika väl mottaget som det förra?!

Nu är det "bara" några veckor kvar till Campingen öppnar! Det suger i "Husbilstarmen"! Men ännu står den avställd i vinterförvaring, men snart.........

Njut av våren! Det ska jag göra.....
SES!!!!

Inga kommentarer: