onsdag 16 november 2011

Så var det dags, igen!

Idag blev det en tur till klubben och lite agilityträning. Det hade varit flera minusgrader under natten, så rimfrosten låg kvar.

Vi bygger banan medan hundarna sitter i bilen, sen går vi och rastar hundarna innan det är dags för träning.


Gammel-Line fick följa med idag. Bilen parkerades i solen och med täcke på hade hon det varmt och gott. Line tyckte att Merlin var en trevlig bekantskap. Men Gina tyckte nog att det var ett stort svart monster!
Träning gick bra, banan innehöll mycket handling och både två och fyrbenta kroknade ganska snabbt!
Jag körde hem med mina hundar, som genast intog dubbelsängen (liten solstrimma där...) och somnade utmattade.
Jag åkte in till sta'n för att äta lunch med dottern. God mat och mycket prat, mysigt!
Sen var det dags för optikern IGEN! Mina nya glasögon har inte fungerat, trots flera justeringar! Men idag hittade optikern felet! Tryckfels-Nisse hade varit framme, när de skrev in mina "värden", så det ena glaset var helt fel! Jag som börjat tro att det var något allvarligt fel på mig! Så nu ska det bli ett nytt glas och sen ska de förhoppningsvis funka!!
Glad i hågen, över att felet var hittat, drog jag iväg för att köpa jeans! Det brukar vara en pärs, innan jag hittat något som jag vill ha. Men idag flöt det på, Andra paret som jag provade satt som en smäck och dessutom var det "halva priset" på just den modellen! Bara att slå till! Och eftersom jeansen blev så billiga..... Ja, så blev det naturligtvis ett besök i garnaffären!!!!
Skulle bara köpa strumpstickor..... men vem kan motstå lite garn?? Inte jag i alla fall. Det blev mer garn till vantar.... så nu får jag nog ta och börja på ett par, och vänta med att sticka sjal.... Eller, jag kanske kan ha två projekt igång???? I morron är det stickcafé, så tills dess måste jag ha bestämt mig. Svårt!!!!!
Lyckades komma hem utan knappar till femtimmarskoftan! Hur senil får man va´?? Ja, det får bli en resa till, in till staden, suck! Då får jag väl ha komihåg-lapp med mig? Om nu det hjälper?


Novemberkaktusarna är i full blom nu, och de är bara så fina! Önskar jag hade lite mer plats på fönsterbrädorna. Då hade det blivit några till, gärna i olika färger. De lyser verkligen upp så här års!

Ha en go´ kväll!

3 kommentarer:

Eva Hudin, Falkenberg sa...

Merlin är väldigt lik Disas valpar. Ja, nu har det varit rejält kallt några dagar. Mika kommer nog att behöva kläder. Och din novemberkaktus är också jättefin.

Eva Hudin, Falkenberg sa...

Jo, så glömde jag ju att säga att tomten du gjort bara är så sööööt!

Eva Hudin, Falkenberg sa...

Ja, Disa har nog flyttat för gott. Hon tillhör numera personalen på Mimmis Hundlekis, där hon gör ett fantastiskt arbete.

Jag önskar dig och de dina en trevlig helg!