tisdag 15 november 2011

Funderingar....

Nu är den helt klar min Gnom! Den får pryda mitt skrivbord ett tag framöver.

Idag har jag farit runt, precis som jag brukar när jag har bilen hemma! Veckohandling på förmiddagen, sen besök hos mina föräldrar, som bor på Sturkö i Karlskronas skärgård.
Jag har ny kamera, som måste testas, så det blev en promenad längs vattnet, med hundarna innan det blev fika hos mor och far.


Även idag har det varit soligt och nästan vindstilla. Det är så gott att ströva omkring, lukta på havet och njuta av solen! Vem vill vara inne såna här dagar??
I morgon blir det en tur till klubben, för att träna Agility med Marie och Merlin. Kanske blir det en Rallybana också? Vi får se vad vi hinner med.

I går kväll satt jag och surfade runt och letade mönster på sjalar. Har läst på andra bloggar om "Shetland Triangle Lace Shawl". Skulle nog kunna tänka mig en sådan. Men sedan hittade jag ju så många andra fina sjalar, att det genast blev svårt att bestämma vilken jag vill göra?! Beslutsångest inträdde och där är jag fortfarande! SUCK!! Jag får väl sova på saken, en natt till. Eller..... ska jag surfa lite till???
Jag återkommer när jag bestämt mig.....

På återseende.

2 kommentarer:

Henrietta sa...

Vad fin den blev! Ibland får resultatet vara belöningen när tillverkandet är pestigt *S*

Kram Henrietta

Huset på kullen sa...

Va fin han blev tomte far. Ja sjalar finns ju en uppsjö av. Så det gäller ju att hitta ett mönster man gillar, o det gör du säkert. Ha en bra vecka kram Beijan