onsdag 27 juli 2011

Varmt....

Jag blev kvar på campingen, eftersom det har varit så varmt och soligt! Skönare att kunna vara ute i solen, än att sitta på balkongen dit solen inte når!
Det är inte bara jag som trivs! Men med jämna mellanrum vill fyrbeningarna in och svalka sig i Husbilen. Med alla takluckor och fönster öppna, så blir det lite drag där inne. Skönt även för mig, för det blir för varmt i solen efter en stund.
Sickcafé, blev det en stund igår. Ville inte lämna Gina för länge. Men efter en promenad i Wämöparken, så sov hon gott medan jag var och stickade. Skönt att det funkade!
Ärmarna på flättröjan växer sakta men säkert...

...och när yrvädret sover i iglon,efter dagens äventyr, kan jag plocka fram mitt sticke och en ljudbok! Det är livskvalitet, det!
Nu är det slut på ledigheten. I kväll går jag på mina nattpass igen. Husbilen städade jag ur i morse och tog hundarna och åkte till lägenheten. Gina fick tokfnatt när vi kom hem och för som en vessla runt i alla rummen och upp i soffor och sängar!! Det var mycket spring i de benen! Jag som skulle passa på att vila...... Det fick bli en kort promenad till fältet, i värmen! M och labbarna mötte upp, så Winnie fick också springa av sig. Gina's möte med labbarna gick bra. Snart sprang hon runt och mellan benen på de gula också. Det är en orädd liten krabat vi fått in i familjen!
Molnen drar ihop sig och det har lovats regn till kvällen. Känns som det kan behövas friskas upp lite efter all tryckande värme....

På återseende.

3 kommentarer:

Hedvig sa...

Vilken underbar bild på hundarna! :)

Eva Hudin, Falkenberg sa...

Åh vad hundarna ser ut att njuta. Härlig bild! Det verkar tack och lov inte som molnen är på väg hitåt.

Henrietta sa...

Vilken härlig bild på hundarna. Lilla Gina blande de stora ♥

Kram Henrietta