Sidor

fredag 29 juli 2011

Födelsedag!

Idag är det 11år sedan Line föddes! Som vi väntade på telefonsamtalet från Norge, som sa att det skulle bli en liten tikvalp till oss! Sen var det 8 veckors lång väntan innan vi fick hämta hem henne! Inte en dag har vi ångrat de många milen till Ilseng utanför Hamar och kennel Exgate! Tack Hege för att vi fick denna underbara hund! Vi hoppas att hon ska få vara med oss ett tag till!
Line med sin husse juli 2011

Två dagar med en massa regn har det varit! Perfekt väder när man ska sova på dagen! Inga hundar som vill ut .... eftersom det inte är någon sol ute! Men det finns ju alltid en baksida av myntet.... Familjens nykomling tycker att det är bättre att göra inne, när det regnar! Måtte hon bli rumsren snart!! Har ett svagt minne att vår saluki också var lite svår att få rumsren..... Men Gina har ju bara bott hos oss i två veckor, och då har vi ju också varit i Husbilen också, så vi får kämpa på!
Häromkvällen grillade vi på balkongen och åt maten där. Det var en lagom varm och solig kväll, så vi blev sittande en stund efter maten. Gina hittade en ny plats att sova på.....
Det tog en stund innan vi hittade henne. Men det var säkert varmt och gott där i solen och kanske med lite eftervärme från grillen!
Regnet ska ju fortsätta över helgen, så det kan kanske bli lite stickat........

På återseende.

4 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Det är jobbigt innan valparna blir rumsrena, men man får kämpa på.
Vilket mysigt ställe Gina hittade att sova på, det luktade nog lite gott där också.
Kram!

Anonym sa...

Grattis till finaste Line ♥
Jag glömmer aldrig Frida.... jag kunde valla henne hur länge som helst och hon gjorde inte ett sk*t... men sen hann vi inte mer än in förrän hon satte sig. Men det blev ju ordning på henne också.... i alla fall vad gäller rumsrenhet *hehe*
Ha en fin helg!
kram

Henrietta sa...

Grattis fina Line ♥
Gina är ju så söt! Men det är lite små jobbigt när de bara försvinner.
Hoppas vi ses på tisdag, bra med felräkningar ibland :o))

Kram Henrietta

Hedvig sa...

Stort grattis till Line! :)