måndag 25 juli 2011

Husbilshelg.

Efter att ha jobbat mina första nätter efter semestern, tog vi hundarna och åkte till campingen. Det skulle ju bli hyfsat väder.... Det var hyfsat en stund på eftermiddagen, sen drog det ihop sig till regn! Vi hann grilla lammkotletter (såå goda), och till det blev det blandade bönor i tomatsås. Men äta fick vi allt göra inne. Lagom till maten fick vi livemusik! Det var dans på campingen! Ja, nu tror jag inte det var så många som dansade i regnet och musikern gav upp en timme tidigare än sagt!  Visst märks det att det är semestertider, för campingen har varit fullbelagd, sen vi kom hem.

Optimister som vi är, trodde vi att efter regn kommer sol! Icke sa nicke! Det blev halv storm! Vi tog hundarna och gick en promenad, Gina  trippade med så fint hela tiden. Yrvädret blev trött av alla nya intryck och somnade i sin iglo och sov hela eftermiddagen! Äntligen blev det lite stickat. Ärmarna på flättröjan är ungefär halvvägs, så det finns hopp att den kan bli färdig innan hösten!
Idag skiner solen, så jag blir kvar på campingen medan mannen får vara på jobbet! Ska bara fylla på kylskåpet lite, så kan jag nog stanna ett par dagar till......

På återseende!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för fika och en härlig eftermiddag!
Här funkar mitt google-konto.... men hos de flesta andra är det helt kört =(

Eva Hudin, Falkenberg sa...

Ja, nu kunde allt solen titta fram igen, för nu är det blött så det räcker ett tag. Jag har letat hund i flera månader. Fann en Borzoi-hanne, men han fanns i trakten av Sundsvall, lite väl långt. Laholm ligger i jämförelse ett stenkast härifrån, och där bodde Mika. Små yrväder kan faktiskt bli trötta dom också, eller hur!
http://disamika.wordpress.com/

Skaparglädje sa...

Regn, rusk och åska har vi haft tillräckligt av nu tycker jag. Idag har vi en härlig sommardag. Sol och värme.
Kram!