fredag 8 juli 2011

Sticktorka.....

Det blir inte mycket stickat just nu! Sol och bad tar tid. Åka husbil tar ännu mer tid. I alla fall när man ska åka runt hela landet. Trots allt, har det blivit lite gjort, förutom delarna till tomten. Flättröjans framstycke är klart och ärmarna påbörjade. Som vanligt båda samtidigt......
Häromkvällen blev det  en härlig stund med stickning och sol vid Luleälven.
Sakta men säkert, så är första socken snart klar. Inte har det blivit mycket lyssnande på talböcker heller. Förra året gick talböckerna åt som smör för solen och i år hade jag laddat in många i telefonen och så har det bara blivit nåt enstaka kapitel!
Men sommaren är ju inte slut bara för att semestern är det. Förhoppningsvis blir det många fina stickkvällar till. Jag har ju en härlig balkong med kvällssol, som inte har blivit särskilt mycket använd ännu.
Men det jag saknar mest just nu, är de där härligt långa hundpromenaderna med M och labbarna! Och det finns fler som saknar labbarna..... Men snart är vi hemma igen och vardagen blir som vanligt, och då har jag en skön semester att minnas.
På en av mina hundpromenader hittade jag fler orkidéer. Trodde att blomningstiden var över för dem, men inte.
 På vägen mot södra landsänden blir det ett stopp i Kilafors och Garntjänst butik. Förra året blev det ett snabbstopp där och garnet till flättröjan inhandlades där. I år hoppas jag på ett lite längre stopp och förhoppningsvis lite fyndgarner! Jag har ju inte så mycket garn hemma.......

Sol och en stickning väntar nu. Internetet är nååågot långsamt, så inlägget får bli av den kortare sorten.

På återseende.

2 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Lite semester från stickningen också kanske....ibland är det skönt att bara vara.
Jag har har tagit semester från bokläsningen tror jag, kommer inte igång med någon ny bok....får spara de, tills höstmörkret kommer.
Blir väl lite skönt att komma hem igen, eller...!

Anonym sa...

Vi saknar er också! Det känns som om ni har varit borta en hel evighet =)
Saga är laddad till tänderna =))