fredag 15 januari 2016

"Nytt" Arbetsrum

Så fick jag en del måsten avklarade! Städade klädkammaren och fick plats över...... Vilket var ett måste för att kunna göra i ordning arbetsrummet. Med bara en hund kvar i huset åkte den gamla slitna furusoffan ut! Det var bara det att det var en soffa med utdragbar underbädd där diverse hundburar och ett utställningstält förvarades. Detta fick nu plats i klädkammaren. Och vi fick ett betydligt rymligare arbetsrum! Dessutom blev ju bokhyllorna också städade, och det behövdes......

Det här är min hörna. Och jag är riktigt nöjd. Mitt skrivbord står numera där soffan hade sin plats.

Dessutom behövde ju Zelda också en plats i arbetsrummet. Hon vill ju gärna vara där vi är. Och så här blev det riktigt bra!
Även bilen har fått sig en omorganisation. Utrymmet bak i bilen innehåller numera en bilbur för en hund. Innan hade hundarna hela lastutrymmet och så hade vi grindar, så lyckan kunde vara öppen om det var varmt ute.
Den nya bilburen kom i IKEA-version! Så medans jag röjde klädkammaren, så pysslade mannen med montering!
En bra arbetsfördelning enligt mig! Jag "sorterade ut" en hel del som inte blivit använt på lääänge! Det blev ett lass till "Human bridge" och så blev det ju ett lass till tippen. Gammal soffa och lite annat småkrafs bl.a.

Trots att snön försvann i rasande fart, har vi haft flera dagar med vackert vinterväder och flera minusgrader. Härliga promenader i solsken, gör gott för själen.

Det gäller att njuta medan man kan!

SES......


1 kommentar:

Henrietta sa...

Det finns väl inget härligare än att rensa och möblera om lite! Man får ju ett nytt hem på något sätt ;)
Kram Henrietta