onsdag 6 januari 2016

Energi!!

Vissa morgnar vaknar jag full av energi - trots att sömnen inte varit super. Märkligt det där. Men det gäller ju att ta tillvara på energin, när den väl infinner sig! Så det var ju bara att hoppa ur sängen och ta fram skurmoppen och hink. För våttorka golven, det behövdes. Passade samtidigt på att plocka undan "alla" julsakerna. För nu är det snart vår..... Hmm, vi ska bara härda ut lite vinter först!
Och medan vintern ändå är här fick frysen sig en genomgång och avfrostning! Passar perfekt med 7 minusgrader och de frysta varorna på balkongen, medan isen i frysen töade med hjälp av ett par skålar varmt vatten.

Förmiddagen försvann i ett "huj" tillsammans med en ljudbok och trasor. Känns så skönt att ha det där gjort. Kvar på "to do-listan" är att röja i klädkammaren och garderoben i hallen. Rensa bland alla hundprylar som inte används ska också göras. Men jag tar en sak i taget  och bara när andan faller på! 

Hundpromenad i srålande solsken efter en välförtjänt lunch, har också hunnits med. Startade upp min andra MKAL till en kaffelatte! Första ledtråden till "Bowties are cool MKAL" kommer i morron och det var några varv som skulle stickas innan, för att kolla masktätheten.
Och den stämmer precis, så det här blir nog bra.
Tre varv är kvar att sticka på första ledtråden av den andra MKAL:en. Det blir nog färdigt under eftermiddagen.
På tröjan Elementary är det bara några centimeter kvar att sticka till mönsterbården! Yes! här händer det saker. Det måste vara solenergin som gör sitt!
Ska ta ett beslut om lite fler bambustickor/tippar...... För visst är det märkligt, att den storlek man behöver i ett nytt projekt alltid är upptagen?? Har ju stoppat undan en guldpeng för varje förbrukat garnnystan och en tjuga för varje färdigt projekt under 2015. Så där finns en slant till nytt stickset om jag bestämmer mig för det!

Ha de' gott!

Inga kommentarer: