torsdag 17 december 2015

Färdig!!

Ja det blev jag i tid! I morron är sista dagen för att lägga in bild på Jen Lucas MKAL. Så nu hoppas jag på tur i utlottningen av mönster från henne. Och så här blev sjalen!!!
Den påminner om de där solarna som finns i Indiska religioner, tycker jag i alla fall. Den har tagit tid att sticka, men med en ljudbok (eller två) så har det gått bra. Hoppas på dagsljus i morron så det kan bli en bättre bild...... 75 gram av mitt lacegarn gick åt. Det motsvarar 600 meter! Det är i alla fall lite som försvunnit från lagret....


I måndags fick jag rå om minsta barnbarnet , medan dottern var hos Naprapraten. Vi "gjorde sta'n" och sen blev det ju fika.
Wayne's coffee måste ha Karlskronas bästa utsikt!

Vädret var ju inte det bästa, men Borgmästaregatan ner mot fjärden är ju inte helt fel att titta ut över, även en grå måndag!

Julklapparna är nu färdigköpta. Kvar är paketinslagningen. Men det är ju det roliga!
Sen får jag se om det blir bakat några Saffransbiscotti...... Gillar de där små skorporna som är precis lagom stora till eftermiddagskaffet.
Glögg är påfyllt. Dufvenkroks vinglögg, orginal är min favorit. Julmaten, det lilla vi äter, är också inhandlat. Så nu ska jag bara njuta av mina lediga dagar fram till jul......

I dag firar vi mannens födelsedag! Så till kvällen blir det lite gott att äta och kanske ett glas rött.

SES

Inga kommentarer: