fredag 4 december 2015

December rullar på!

Det har varit en fin vecka den här! Kanske inte vädermässigt men för själen!
En lunch mitt i veckan med goa arbetskamrater (och några som nu är pensionärer) är ju aldrig fel. Vi som jobbar natt jobbar ju om varandra och det är inte alltid så lätt att få till en dag när vi är lediga tillsammans. I vilket fall som helst åt vi gott med utsikt över Karlskronas öar......
Det blev ju mycket prat...... och timmarna rullade iväg i en ryslig fart! Men så är det ju när man har trevligt!!
Stickat har det också blivit. Både på veckans Café och hemma. En ljudbok i öronen, av Jussi Adler-Olsen, "Fasanjägarna". Gillar Stefan Sauk som uppläsare. Och boken är "ruggigt" bra!
Fönstren har också blivit putsade och adventsgardinerna är på plats i köket. Men nu drar ju en ny storm in, så fönsterputsningen är väl "ogjord"??
Skrivbordet är röjt, men det ser ju ändå belamrat ut..... Med en hög låneböcker från biblan, blir min lilla arbetsplats fort överfull! Men böckerna åker tillbaka dit de hör hemma i nästa vecka!
Åh så har mannen och jag varit på BIO! Självklart var vi tvungna att se "Agent 007"!! Och eftersom jag älskar aktion, var filmen klart underbart, fartfyllt BRA!
Det blir mer film på BIO i december. Vi tänker se "Spionernas bro" som precis haft premiär. Och så i slutet av december kommer "En man som heter Ove" med Rolf Lassgård! Den är också ett måste!
Ja, vi kan nog roa oss trots att det är december, blåsigt och grått!!

Trevlig 2:a Advent!

Inga kommentarer: