söndag 26 juni 2011

Sol!

Dagen började med regn, som vanligt! Men vädret har bara blivit bättre under dagen. Hundpromenad tillsammans med mannen på cykel, blev det i dag på förmiddagen. Tittat på gamla hus, Kyrkstugorna, i Wilhelmina och ett gammal ånglok!


Eftermiddagen tillbringades i en stol i solen, med tomtestickning på stickorna. Det är riktigt roligt att sticka den här tomten! Jag som inte är så mycket för jul och tomtar......Men det kanske blir fler av den här sorten!
Har även hunnit med ett dopp i Baksjön, 15 grader var det i vattnet! Det var ingen trängsel på badplatsen...

 
I går åkte vi Vildmarksvägen! Storslaget var det, kolla in på Husbilen Moby Dick Där finns mer från vår tur.
Hittade orkidéer vid Trappstegsforsen! Visst är de vackra!
Mannen påstod att det var en "norrlandsorkidé" Ha,ha,ha, vad han var kul! Ja, jag kan inga namn, så jag får väl slå i en Flora och se om jag kan hitta vad det är for sort.
 
Ha en fortsatt skön söndagskväll.

På återseende.

4 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

Men va? Är du i Vilhelmina - så skojsigt - hoppas du väl mottagen. Jag bor i Stockholm men har rötterna (och gården) 11 mil norr om Vilhelmina - straxt utanför Dikanäs.
Den där orkidén heter Jungfru Marie Nycklar och är nog ganska vanlig över hela landet ;-)
Vi åker upp om två veckor till gården, men då är du väl inte kvar där i närheten??
http://pysselfarmor.bloggplatsen.se

Eva Hudin sa...

I kyrkbyn i Vilhelmina har jag handlat många fina saker i en hemslöjsdaffär, det var jättelänge sedan och allt försvann i en brand. Min fd man ville vi skulle bosätta oss däruppe men jag tyckte det var för långt norrut.

Skaparglädje sa...

Du är modig du som vågar doppa dig i så kallt vatten, det hade jag aldrig gjort. Varmt och skönt ska det vara i vattnet.
Kram!

Hedvig sa...

Glad midsommar i efterskott! ;)