måndag 20 juni 2011

Länge sen sist!

Ja, inte blir det särskilt ofta jag gör inlägg just nu! Kan inte påstå att jag har så mycket att göra......SEMESTERN har börjat!! Fast den började i blötaste laget!! Jag har inte så stora krav på vädret, men jag vill inte ha en massa regn!! Regna kan det göra på nätterna, så kan solen skina på dagarna! Vilken önskedröm!
Midsommarblommor plockade jag i går! Sju sorter ska det ju vara, men ängen jag gick på rymde många fler sorter, så då behövde jag inte ha buketten under kudden! Och förresten, så är det inte midsommar ännu!

Vi är på resande fot, mannen,jag och alla hundarna! Vi hade tänkt oss komma till Midnattsolen!! Undrar om vi kommer så långt! Fjällvandra var det planerat för, innan mannen trillade ner från stegen och skadade sin fot! Nu tar vi en dag i taget och ser var vi hamnar och så gör vi nåt kul på vägen! Just nu är vi Dalahästarnas rike:
Den här står utanför Haglöfs Outlet i Avesta! Tror inte det finns större!! Carl Larsson´s Sundborn och Zorngården är avklarade sen tidigare besök. Nu njuter vi bara av solen mellan skurarna.
Flätstickningen har fått följa med, precis som vår ständige följeslagare Hälga:
 Första året i nya Husbilen, men många år och resor i vår gamla trotjänare!

Mannen undrade hur många garnstopp det skulle bli på vägen!!
Omtänksamt , eller hur?
Ja vi får väl se vad vi hittar på vägen?? Har ni några tips?? Garn kan man ju aldrig få för mycket av.........

Campingen ligger längs med Österdalälven, och det innebär mygg! De fulingarna gömmer sig på hundarna och följer med in efter kisserundorna! Sen blir det till att jaga mygg.....
Ja, då blir det till att plocka fram sticket igen, några varv ska väl hinnas med innan det är sängdax?!


På återseende.

4 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Jag har också varit vid den dalahästen. Mina svärföräldrar bodde tre mil därifrån. Så när vi var vid dalahästen visste barnen att nu var det inte så långt kvar tills vi var framme.
Jag önskar dig en skön semester.
Kram!

Majsan sa...

Hoppas ni hittar nåt bra garnställe.... garn behövs ALLTID =))))
Vi saknar er redan.... hur ska det här gå *s*
Sköt om er och njut av semestern i nya, fina husbilen!
Kramar

Anita sa...

Så skönt att bara ta dagen som den kommer, det är den bästa av alla semestrar att göra så! Blir lite avis för den norrländska naturen, längtar så att få åka upp till Funäsdalen igen.

Hedvig sa...

Hoppas du får en riktigt härlig fortsatt semester! :)