tisdag 10 maj 2011

Sommarvärme.

Idag har vi sommarvärme! 22 grader och sol och bara lite vind! Härligt! Det blev nästan för varmt på balkongen i eftermiddag, men det var så svårt att gå där ifrån och flätstickningen växte medan jag pustade i värmen!
Kvällen tillbringar jag på hundklubben och sen är det dags för jobbnatt, igen!

Så vill jag önska mina nya följare välkomna, Henrietta och 4U2! Trevligt att ni hittat hit!

På återseende!

4 kommentarer:

Lisa lagom sa...

Vi har fått en släng av sommarvärme vi också. Men det har börjat blåsa lite nu så det är kofta på! Det har varit skönt med två lediga dagar. Ozzy och jag har varit på långpromenader med grannfrun och deras Tollare. Roligt med promenadkompisar, bra träning för en yr 8½ månaders kille! Ha det gott. Kram

Eva Hudin sa...

Siv, vilket underbart försommarväder vi har. Eller är det fortfarande vår? Jag vet inte! I eftermiddag var det till att välja skuggan, tack och lov att man kan fixa till en sådan. Disa har fått i sig något, det rinner ur henne. Nu kokar jag ris och fisk som hon ska få i kväll. Jag satsar på mina UFON, hoppas inte det bara är ett liten kortvarigt påfund utan att jag håller stången hela vägen (eller hur man nu säger).

4U2! sa...

Varmaste kvällen-23 grader ute!? Men om det blåser och solen hamnar bakom träden kan man inte sitta och njuta av sin middag ute, än.
Tack för välkomnandet! :)

Skaparglädje sa...

Härligt väder. Bara att njuta så länge det varar.