måndag 2 maj 2011

Grodprins??

Den här sötnosen kom i vår väg i dag på hundpromenaden! Jag tycker om paddor, för de är så fula att de blir charmiga!! Den här prinsen fick tre blöta nosar på sig, men det hände inget?! Kan det bero på att det var fel sorts prinsessor som pussade?? Eftersom jag passerat prinsessåldern tyckte jag inte att det var någon idé att pröva lyckan! Vad ska jag med en prins till??

Vi hade paddor som övervintrade i vår trädgård om vintrarna. Kan nog bero på att jag inte höststädade, så där fanns mycket att gräva ner sig i. Grodor, paddor och ormar ska man vara rädd om! De är så fina och så gör de säkert nytta också! De tar de där små äckliga krypen som jag inte tycker om, såna där som har mer än fyra ben....

Helgen har varit slapp!! Vi har bott i Husbilen, och bara kopplat av! Jag sov halva lördagen, efter min sista natt, och det gick hur bra som helst. Trots litet utrymme, där alla ska samsas. Det har varit alldeles för kallt och blåsigt för att sitta ute och sticka. Nordanvinden har friskat i ordentligt. Vi gjorde ett tappert försök på lördagseftermiddagen, insvepta i varsin filt, men det blev inte nån längre stund.... Bättre att sitta inne och sticka i värmen.

Nu är bokskogen som finast! Ljus och skir i grönskan! Så här fridfullt var det utanför Sölvesborg i söndags. Vi tog en tur med Husbilen och hittade lä för vinden på den här rastplatsen.

Hade tänkt sticka många varv på min flättröja idag, men...... jag fick  låna "The House of Elliot" (DVD-box, med massor av skivor), av M!!!! Nu blir det nog inte stickat på länge.........

Fast i morron måste jag ha en stickning på G till stickcaféet! Kan ju inte ha med flättröjan, för då blir det säkert baklängesstickning när jag kommer hem! Så nu ska jag försöka hitta ett nytt projekt som kan följa med dit och även till jobbet framöver! Ja, garn har jag ju......men helt plötsligt vet jag inte vad jag ska göra av det? Hur kan det bli så?? Det fanns säkert en plan när garnet inhandlades, tror jag i alla fall?!
I brist på inspiration får det väl bli ett par sockor till......


Min besöksmätare passerar snart 5000!!!! Vem hade trott nåt sånt, när jag började?? Ska fundera hur jag ska fira detta! En utlottning av något slag kan ju alltid vara kul! Vi får se vad det blir, så håll utkik!

Nej, nu blir det en djupdykning i garnkorgen, för att se vad det kan bli till morrondagens stickcafé!

På återseende!

4 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Ja, den "goa" värmen vi hade förra veckan den försvann, fy så kallt det är nu.
Jag älskar bokskog, tänk om man hade lite mer "fritid" då skulle jag se till att familjen gjorde en utflykt till Blekinge. Vi kunde passa på att hälsa på släkten i Sölvesborg, kanske.
Baklängesstickning är inget roligt, så försök du att hitta på något enklare mönster till i morgon.
Ha´ det bra.//Kram!

Eva Hudin sa...

Oj, den bokskogen säger: Kom in och gå en runda och njut av min skönhet.

Värre är det om man kysser en vacker karl och han förvandlas till en padda!

Majsan sa...

Ja, en prins var räcker ju gott =))))
Kom just på att jag har inte heller nån stickning att ta med mig i morrn. Får bli ett djupdyk här också, minsann!

Henrietta sa...

Ja helgen har inte varit varm precis! Känns tråkigt att behöva ta på sig igen :o))
Ses senare!

//Henrietta