onsdag 25 maj 2011

Shoping!

Vart tar tiden vägen??? Dagarna bara försvinner i 190 knyck! OK, jag sover ju bort två till tre dagar i veckan, men alla de andra borde ju vara kvar? Men jag tycker att jag inte hinner någonting, förrän det är dags att jobba/sova igen!
Men idag har jag i alla fall hunnit sätta sprätt på de sista kronorna på lönekontot! Tur att det kommer en ny lön på fredag! Åkte in till staden för att snagga mig och passa på att luncha med dottern! Vi började med lunchen och sen blev det några snabba vändor in och ut i affärerna! Inte kom jag tomhänt därifrån..... jag som bara skulle klippa mig! En skoäffär ska upphöra, så där var det utförsäljning! Säg den kvinna som kan motstå det. Två par skor blev det:

De svarta är såna där med "rund" sula. Bra för hållningen och ska ge effektivare gång? Som en handske satt de på foten, så de fick följa med hem. De röda ECCO:na har jag gått och tittat på ett tag, men inte kunnat bestämma mig, så nu med 30% rabatt, var det inte alls svårt att slå till! Det blev även en ny väska och en bikiniöverdel! Ja, sen var det bara att säga till frissan att göra en ekonomiklippning, valuta för hela pengen! Japp, nu ser man nästan ut som ett skinhead! Efter klippningen var det bara att ta bussen hem till byn. Tur att jag fyllt kyl och frys i början av veckan.....

Igår gick M och jag och alla hundarna en långpromenad. Det var ett par uppspelta unghundar som gjorde allt för att få sina mattar i "fin" form. Suck, innan vi kom till skogen och kunde släppa dem lösa, var vi nästan färdiga för Hospitalet! Snacka om vildingar, det var som att släppa loss två kanonkulor, när de äntligen fick frihet att springa! Saga tog för säkerhets skull ett gyttjebad också! Skönt att jag inte har en labrador.....

På kvällen åkte jag med Qeylah och Winnie till brukshundsklubben! Agilityträning skulle det bli. Regnet höll sig borta tills vi hade kört ett par vändor var på de två kombinationerna vi ställt upp. Sen öppnade himmelen sig, och alla tog sin tillflykt till verandan, där vi kunde stå under tak.

Vi passade på att ta en fika medan vi väntade på att det skulle sluta regna. Men det slutade inte! Så det var bara att ge upp träningen och plocka undan hindren och åka hem! Vi får väl se om det blir nån tävling på lördag. Det har varit alldeles för lite träning.......

Det har inte blivit så mycket stickat sista veckan. Jag har läst min bok! Började på den innan jul, men hade inte ro att läsa, så den har blivit liggande tills nu. Och nu vill jag helst inte sluta läsa... Så det kan bli!

Avslutningsvis vill jag hälsa min nya följare Bettan välkommen!

På återseende!

5 kommentarer:

Bettan sa...

Tack! Det är trevligt att läsa hos dej!
Kram sytanten

Skaparglädje sa...

Jag håller med dig...Vart tar tiden vägen!
De röda Eccoskorna ser sköna ut.
Kram!

Henrietta sa...

Å de röda skorna är så fina! Har också tittat på dom!

Kram
Henrietta

Eva Hudin sa...

De svarta skorna föll jag pladask för, och de röda är fina dom också. Må du slita dess sulor med glädje. Tiden går för fort, i alla fall tycker jag att den går fortare ju äldre jag blir. Och det verkar många hålla med om.
Ha det!

Majsan sa...

Vilka härliga skor du hittade =) Jag gillar båda paren!
Otur att det regnade när det var träningsdags. Svårt att få en uppfattning om hundarnas form då ju.