tisdag 5 april 2011

Vårblommor....

...kan man aldrig få för mycket av! Tulpaner inne och lökar ute, precis som det ska vara, även om det är i en kruka på balkongen.


Idag steg vi upp innan tuppen, kändes det som. Mannen skulle till ortopeden för att operera bort en knöl. Ja, inte den som sitter mellan axlarna, utan en som satt på ett finger! Eftersom det var på höger hand, fick jag följa med och vara chaufför på hemresan. Medan jag väntade på mannen, blev det stickat flera varv på min flättröja! Det gäller att ta vara på stunderna. Operationen gick bra och fort, så vi var hemma för en skogspromenad med hundarna innan lunch. Vi hittade en liten förskrämd vitsippa i knopp!


Det är ett säkert vårtecken, precis som blåsipporna, videkissar och pollenallergi!

Efter lunchen blev det middagsvila. Nu väntar två jobbnätter, så det gäller att komma utvilad till jobbet.
Började igår på ett par sockor till ett av barnbarnen. Det är lagom avanserat att ha med till jobbet i natt. Märkligt, jag har ju haft en massa saker på gång och så blir allt klart nästan samtidigt. Jag som tycker att jag inte får något gjort, har ändå lyckats bli färdig med flera projekt i år. Kolla in på min sidan "Avmaskat", så får ni se!

Ha en skön tisdagskväll.

På återseende.

2 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Jag har också sett knoppar av vitsippor, de år så fina när de slår ut.
Vårlökar får man aldrig för många av.
Kram!

Eva Hudin sa...

Åååh, en så fin kruka på balkongen. Kan nog inte besöka "Avmaskat" eftersom jag själv har så mycket som inte är det, och jag tycker illa om mig själv just därför.
Må väl!